Μαρινάκης: “Ο σχεδιασμός έχει ήδη γίνει” (photo)

Ολοκληρώθηκε το 8ο Παγκόσμιο Συνέδριο της Θύρας 7, όπου ο Βαγγέλης Μαρινάκης ενημέρωσε τους φίλους του Ολυμπιακού για όλα τις εξελίξεις σε διοικητικό και αγωνιστικό επίπεδο.

marinakis ellada

To μεσημέρι του Σαββάτου (27/6) στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” πραγματοποιήθηκε το 8ο Παγκόσμιο Συνέδριο της Θύρας 7, όπου έδωσαν το παρών οι Βαγγέλης Μαρινάκης και Μιχάλης Κουντούρης.

Ο πρόεδρος της πειραϊκής ΠΑΕ έγινε δεκτός με ενθουσιασμό από τους εκπρόσωπους των οργανωμένων φίλων του Ολυμπιακού και είχε μαζί τους μια συζήτηση για όλα τα τεκταινόμενα της ομάδας, σε διοικητικό και αγωνιστικό επίπεδο.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν παρέλειψε να κάνει αναφορά στις κρίσιμες ώρες που περνάει η Ελλάδα, συζήτησε με τους φίλους της ομάδας για τα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν και ως οπαδοί και ως πολίτες, ενώ όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος, τόνισε ότι ο σχεδιασμός έχει ήδη γίνει και προχωράει η υλοποίηση του.

Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού υπογράμμισε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός κατέκτησε το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο, αλλά κυρίως για το γεγονός ότι οι “ερυθρόλευκοι” βρίσκονται στην υψηλότερη θέση της ιστορίας τους στην Ευρώπη και ανάμεσα στις 22 καλύτερες ομάδες της Γηραιάς Ηπείρου.Ενημέρωσε τους φίλους του Ολυμπιακού για τα διοικητικά ζητήματα και τη λειτουργία της ΠΑΕ Ολυμπιακός, που όπως είναι γνωστό εδώ και κάποιες μέρες, έχει αναλάβει μια Επιτροπή από πρόσωπα τα οποία ο ίδιος εμπιστεύεται απόλυτα.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης επανέλαβε την στήριξή του στον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Μιχάλη Κουντούρη, ο οποίος προέρχεται από το συνδεσμιακό κίνημα και ο οποίος μετά από χρόνια προσφοράς και επιτυχιών στα ερασιτεχνικά τμήματα, έχει πλέον σημαντικό ρόλο στη λειτουργία της ποδοσφαιρικής ομάδας. Την στήριξη του προέδρου των Πειραιωτών φυσικά απολαμβάνουν και οι υπόλοιποι άμεσοι συνεργάτες του.

Παράλληλα ο ο Βαγγέλης Μαρινάκης τόνισε για μία ακόμη φορά πως εκείνος παραμένει εγγυητής για το μέλλον του συλλόγου, ο οποίος έχει δομηθεί τα τελευταία χρόνια και ποδοσφαιρικά, αλλά και οικονομικά, επάνω σε πολύ στέρεες βάσεις.“Ελπίζω το καλύτερο για τη χώρα μας σε αυτή τη στιγμή της δοκιμασίας και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε. Όσο για τον Ολυμπιακό μας να ξέρετε ότι θα είναι πρωταθλητής, όπως το επιβάλλει η ιστορία του και όπως επιθυμούμε όλοι μας”, υποστήριξε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος, ο ισχυρός άνδρας των “ερυθρολεύκων” επεσήμανε ότι “ο σχεδιασμός έχει ήδη γίνει, προχωράμε και είμαι βέβαιος ότι οι άνθρωποι που κανονίζουν το θέμα των μεταγραφών θα κάνουν το καλύτερο δυνατό, ώστε η ομάδα να είναι πολύ δυνατή και να ανταποκριθεί σε όλους τους στόχους”.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν μπήκε σε διαδικασία ονοματολογίας όσον αφορά τους μεταγραφικούς στόχους και αρκέστηκε να τονίσει ότι ο Ολυμπιακός είναι κοντά στην απόκτηση καλών ποδοσφαιριστών, ενώ για ακόμη μια φορά επανέλαβε την πρόθεση του να δώσει συνέντευξη Τύπου, πιθανότατα στα μέσα Ιουλίου.

πηγή: Sport24

Share and Enjoy !

0Shares
0 0