Μανωλάς: “Πιο μπροστά απ’ όλους”

manolas

Ο Κώστας Μανωλάς τόνισε πως ο Ολυμπιακός είναι πιο μπροστά από κάθε άλλη ομάδα στην Ελλάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο αμυντικός του Ολυμπιακού στο Novasports:

Κώστα, ο Ολυμπιακός έχει κάνει ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα -το καλύτερο στην ιστορία του- με 14 νίκες και μία ισοπαλία. Θα ήθελα το σχόλιό σου.

“Σίγουρα, φέτος είμαστε πάρα πολύ δυνατοί. Όπως βλέπουμε, σε κάθε παιχνίδι και κόντρα σε κάθε αντίπαλο είμαστε απ’ την αρχή μπροστά στο σκορ. Μπορώ να πως ότι στην Ελλάδα είμαστε πολύ μπροστά από κάθε άλλον αντίπαλό μας. Αλλά ο επόμενος αντίπαλός μας, ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι μία πάρα πολύ δυνατή ομάδα, η οποία θα έρθει στο Καραϊσκάκη για να διεκδικήσει το βαθμό. Ο κ. Τσιώλης, ο προηγούμενος προπονητής μου, προσπαθεί να παίζει με κόντρα επιθέσεις όταν αντιμετωπίζουν οι ομάδες του ισχυρότερους αντιπάλους, όπως είναι ο Ολυμπιακός. Αυτό θα κάνει. Αλλά πιστεύω πως θα παρουσιαστούμε δυνατοί και θα κερδίσουμε”.

Θα ήθελες να στείλεις ένα μήνυμα προς τον κόσμο;. Θυμίζω πως για αυτόν τον τελευταίο αγώνα του Ολυμπιακού στο 2013 μέσα στο Καραϊσκάκη με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα, η διοίκηση έχει ορίσει προσιτές τιμές που αρχίζουν από 5 ευρώ, ενώ για παιδιά έως 15 ετών τα εισιτήρια έχουν συμβολική τιμή ενός ευρώ.

“Σε κάθε παιχνίδι που έχουμε τον κόσμο δίπλα μας, αποδίδουμε καλύτερα. Το είδαμε με την Αντερλεχτ, όπου νικήσαμε. Ο κόσμος είναι ο 12ος παίκτης του Ολυμπιακού. Τον θέλουμε πάντα δίπλα μας να μας στηρίζει και να του δίνουμε χαρές, όπως του έχουμε δώσει μέχρι τώρα. Ευελπιστώ να συνεχίσουμε έτσι”.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0