Λίτρα ιδρώτα έχυσαν οι παίκτες του Ολυμπιακού

Οι παίκτες του Ολυμπιακού εντείνουν καθημερινά την προετοιμασία τους και την Τετάρτη κάλυψαν τρέχοντας μεγάλη απόσταση!

1127128Κάθε μέρα που περνάει στο Ζέεφελντ οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού ανεβάζουν ρυθμό. Προσπαθούν να ετοιμάσουν το σώμα, αλλά και την ψυχολογία τους, ενόψει μίας ακόμη δύσκολης σεζόν. Την Τετάρτη 9/7 το πρόγραμμα περιελέμβανε το πρωί δύο προπονήσεις. Φυσικά δεν λείπει καθημερινά και η μπάλα, η οποία μπαίνει για τα καλά στο… πλάνο στην απογευματινή προπόνηση, τρίτη της ημέρας!

Στις 09:00 λοιπόν οι «ερυθρόλευκοι» συγκεντρώθηκαν στο γήπεδο του Ζέεφελντ και άρχισαν τη μέρα με τρέξιμο. Χωρίστηκαν ξανά σε γκρουπ και κάλυψαν πολλά χιλιόμετρα με φόντο τα ομιχλιασμένα βουνά, όχι μακριά από εκεί που γυμνάζονται. Ο καιρός είναι ιδανικός για προετοιμασία. Σε καμία περίπτωση καλοκαιρινός. Σιγά-σιγά, γύρο με το γύρο, χτίζονται οι αντοχές των παικτών του Θρύλου μας για τη νέα σεζόν.

Στο δεύτερο κομμάτι της ημέρας το τεχνικό επιτελείο είχε προβλέψει ασκήσεις δύναμης και ανάπτυξης του σώματος. Στις 11:30, ξανά στο γήπεδο του Ζέεφελντ. Η προπόνηση αυτή διήρκεσε περίπου μιάμιση ώρα και στη συνέχεια οι «ερυθρόλευκοι» επέστρεψαν στο ξενοδοχείο, όπου γευμάτισαν και ξεκουράστηκαν, για να μπουν με νέα διάθεση στην απογευματινή προπόνηση με την μπάλα!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0