Κοντά σε Φινμπόγκασον (video)

Ο Άλφρεντ Φινμπόγκασον είναι ο εκλεκτός του Ολυμπιακού για τη θέση στην επίθεση. Κοντά στην ομάδα του Πειραιά ο Ισλανδός επιθετικός, με ένα χρόνο καθυστέρηση!

a88c4d24afcc7daf8d7a52da9ed89fc9_XL

Τον ήθελε πολύ ο Ολυμπιακός. Έκανε πρόταση για να τον αποκτήσει. Όμως έκανε καλύτερη πρόταση η Ρεάλ Σοσιεδάδ και σε συνδυασμό με το ότι επρόκειτο για ομάδα της λαμπερής Primera Division και όχι της ελληνικής Super League, προτίμησε τους Ισπανούς.

Η χρονιά όμως δεν πήγε όπως περίμενε. Σίγουρα όχι όπως ονειρεύονταν. Ο Ισλανδός επιθετικός δυσκολεύτηκε πολύ να προσαρμοστεί. Ουσιαστικά δεν το κατάφερε ποτέ. Συμμετοχές έκανε πολλές αλλά, από ένα σημείο και έπειτα, τα λεπτά του λιγόστεψαν. Και τα γκολ φυσικά που περίμεναν από ‘κείνον ποτέ δεν ήρθαν. Σε 25 συμμετοχές στο πρωτάθλημα πέρυσι έβαλε μόλις 2 γκολ.

Γι’ αυτό και, πια, η ίδια η Σοσιεδάδ ψάχνεται να τον παραχωρήσει. Και ο 26χρονος επιθετικός ψάχνεται επίσης. Και αν είναι αληθινές κάποιες πληροφορίες που μας ήρθαν από την Ισπανία, προσπαθεί ν’ ανοίξει ξανά δίαυλο επικοινωνίας με τον Ολυμπιακό ενθυμούμενος το περυσινό ζωηρό ενδιαφέρον των Πειραιωτών.

Τώρα, σε απλά ελληνικά, θέλει Ολυμπιακό ο Φινμπόγκασον. Οκ, θέλει, μπορεί όμως να γίνει κάτι; Έλα μου ντε. Το σίγουρο είναι πως φαίνεται πως ήθελε, αλλά δεν έγινε κάτι, ο ΠΑΟΚ. Στον δικέφαλο προσπάθησαν να τον κάνουν δικό τους, έστω με δανεισμό, αλλά… Αλλά ακόμα και τώρα το μπάτζετ τους δεν φτάνει τόσο ψηλά.

H Ρεάλ θέλει 1 με 1,5 εκατ. ευρώ για να τον δανείσει και ο ίδιος άλλο 1 εκατ. Εννοείται ότι τον πουλάει κιόλας. Για να καταλήξουμε, η επιθυμία του Φινμπόγκασον (έτσι άρχισε το θέμα) γίνεται πραγματικότητα αφού ανταποκρίθηκε ο Ολυμπιακός. Και πια οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά σε συμφωνία. Για δανεισμό με οψιόν αγοράς.

Δείτε τα video:

Share and Enjoy !

0Shares
0 0