Κολοτσίνι, Ζαμπράνο κι ένας ακόμη

Εναν στόπερ ηγέτη που θα έρθει να “δέσει” στην ομάδα αναζητούν οι “ερυθρόλευκοι” για να κλείσουν το κέντρο της άμυνας μαζί με τους Σιόβα, Γούτα, Αυλωνίτη και Μποτία, που όπως όλα δείχνουν θα παραμείνει με μοναδική περίπτωση να αλλαξουν τα δεδομένα να φτάσει μια καλή πρόταση για πώληση.

fabricio-coloccini

 

Στο “τραπέζι” για τους Πειραιώτες υπάρχει η περίπτωση του Κολοτσίνι, του έμπειρου Αργεντινού στόπερ με πολυετή θητεία στη Νιούκαστλ από την οποία όλα δείχνουν πως αποχωρεί.

Ο Κολοτσίνι έχει προταθεί στους “ερυθρόλευκους” και εξετάζεται σοβαρά καθώς πληροί τις προύποθέσεις του ηγέτη που θέλουν στον Ολυμπιακό. Παράλληλα, πάντα στο προσκήνιο είναι και ο Ζαμπράνο, ο Περουβιανός στόπερ που εδώ και πολύ καιρό παρακολουθείται από τους “ερυθρόλευκους”, όπως στο Κόπα Αμέρικα όπου άρεσε.

Ο Ζαμπράνο είναι ελεύθερος και είναι στην «ερυθρόλευκη» λίστα, περίπτωση όμως που είναι δύσκολη και αυτή με τα τωρινά δεδομένα. Επίσης ψηλά στη λίστα των Πειραιωτών υπάρχει και τρίτος Λάτιν στόπερ το όνομα του οποίου δεν έχει ακόμη διαρρεύσει, με τους “ερυθρόλευκους” να διαψεύδουν πως έχουν οποιαδήποτε εμπλοκή με τον Βίντιτς.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0