Η σύζυγος του Σαβιόλα δηλώνει ερωτευμένη με την Ελλάδα

pegasus_LARGE_t_1041_106231142

Η σύζυγος του Σαβιόλα δηλώνει ερωτευμένη με την Ελλάδα

Ερωτευμένη με την Ελλάδα είναι η Ρομανέλα Αμάτο! Η σύζυγος του Χαβιέρ Σαβιόλα, η οποία μίλησε στην εφημερίδα «Πρωταθλητής», είπε πολλές φορές πως και οι δύο είναι ευτυχισμένοι στη χώρα μας και τον Ολυμπιακό, προσθέτοντας πως θέλει να μείνουν και του χρόνου.

Αποσπάσματα των όσων δήλωσε στην η Ρομανέλα Αμάτο…

Για τις εντυπώσεις της από την Ελλάδα: «Η Αθήνα είναι μια πόλη που τα έχει όλα. Μου αρέσουν όλα, εδώ! Κι εδώ που μένουμε (σ.σ. στη Βάρη) γιατί είναι πολύ κοντά στη θάλασσα, ενώ μου αρέσει πολύ και το κέντρο της Αθήνας, το οποίο έχω επισκεφθεί αρκετές φορές, όπως και την Ακρόπολη. Τα έβλεπα και τα θαύμαζα από φωτογραφίες και χάρηκα που μου δόθηκε η ευκαιρία να τα δω από κοντά».

Για το αν είχαν συζητήσει και στο παρελθόν την μετακόμιση στην Ελλάδα:«Δεν ήξερα κάτι… Δεν μπορούσα να σκεφτώ αν θα αγωνιστεί κάποια στιγμή εδώ, όμως ένας ποδοσφαιριστής κάλλιστα μπορεί να ταξιδέψει σε οποιαδήποτε χώρα του κόσμου στην καριέρα του. Παλιότερα, πάντως, είχα επισκεφτεί τη Μύκονο, αλλά δεν περίμενα ότι θα ζήσω εδώ. Όταν έμαθα από τον Χαβιέρ ότι θα έρθει στον Ολυμπιακό ενθουσιάστηκα! Χάρηκα πολύ, γιατί μου αρέσει η Ελλάδα».

Για το αν θέλει να παραμείνει εδώ: «Ναι, ναι! Με πειράζει λίγο η γλώσσα που είναι δύσκολη (χαμογελάει), αλλά σίγουρα θα μπορούσα να ζήσω περισσότερο. Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι εδώ με τον Χαβιέρ».

Για τις εντυπώσεις της από τον Ολυμπιακό και τους οπαδούς: «Μου αρέσει η… τρέλα του κόσμου. Είναι όλοι… τρελοί με την ομάδα, έχουν μεγάλο πάθος για εκείνη».

Για τα γούρια του Σαβιόλα: «Πριν από κάθε ματς του γράφω ένα μήνυμα και του στέλνω μία φωτογραφία της Χουλιέτα (σ.σ. της κόρης τους)».

 πηγη
http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10532&subid=2&pubid=129672154

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0