Η προπόνηση της Τρίτης

Συνεχίζεται καθημερινά η δουλειά στο Ρέντη για τον κ. Μίτσελ και τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού.

1007483Το πρωί της Τρίτης οι παίκτες του Ολυμπιακού επέστρεψαν στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη, συνεχίζοντας τη δουλειά ενόψει των δύο φιλικών αγώνων που πλησιάζουν. Το διάστημα αυτό λειτουργεί ως ευκαιρία επανένταξης και των δανεικών ποδοσφαιριστών στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ, με τον κ. Μίτσελ να δουλεύει μαζί τους με γνώμονα το μέλλον, άμεσο και πιο μακρινό.

Παράλληλα, οι διεθνείς ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού έχουν την ευκαιρία να διατηρηθούν σε καλή αγωνιστική κατάσταση, ενόψει του επικείμενου Παγκοσμίου Κυπέλλου, το οποίο θα έχει έντονη «ερυθρόλευκη» απόχρωση. Το πρόγραμμα σήμερα περιελάμβανε αρκετές ασκήσεις ελέγχου της μπάλας και γρήγορες μεταβιβάσεις, διατηρώντας την κατοχή.

Ο αυξημένος αριθμός ποδοσφαιριστών έδωσε τη δυνατότητα στον προπονητή του Ολυμπιακού να τους χωρίσει, στη συνέχεια, σε τέσσερις ομάδες και να κάνουν διτέρματα σε μικρό χώρο. Στα διτέρματα αυτά έγιναν και μερικές ιδιαίτερα εντυπωσιακές φάσεις, με τους «ερυθρόλευκους» να παίζουν με διάθεση. Εκτός προπόνησης έμεινε ο Νίκος Βέργος, συνεχίζοντας θεραπεία και ατομικό. Η αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 11:00.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0