Η επιστροφή του Αβραάμ

Αρκετοί ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού είχαν εξαιρετική παρουσία στα 3 φιλικά του International Champions Cup, αλλά η χαρά όλων μας είναι πολύ μεγάλη για το come back του Αβραάμ σε τόπος επίπεδο. Ο αρχηγός του Θρύλου έχει περάσει δυο πολύ δύσκολα χρόνια!

1131576Από τον τραυματισμό του στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2012 και μετά ο Αβραάμ δεν θύμισε τον στυλοβάτη της άμυνας του Ολυμπιακού… Έδειχνε σε πολλές περιπτώσεις κάπως φοβισμένος! Δεν είχε τα ίδια πατήματα όπως παλιά, δεν πήγαινε με μεγάλη αποφασιστικότητα πάνω στην μπάλα. Όλο αυτό τον είχε φέρει αρκετά πίσω…

Στο Λιμάνι, όμως, δεν ανησύχησαν ποτέ για τον Παπαδόπουλο. Ήξεραν ότι χρειάζεται το χρόνο του για να δείξει και πάλι αυτά που μπορεί. Μην ξεχνάμε επίσης πως το περασμένο καλοκαίρι είχε ταλαιπωρηθεί από έναν ακόμη τραυματισμό με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να πάρει μέρος σε όλη την καλοκαιρινή προετοιμασία, όπως θα ήθελε και όπως έπρεπε…

Φέτος όμως τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά. Ο Αβραάμ ξεκίνησε κανονικά την προετοιμασία, την έβγαλε κανονικά με εξαίρεση τις δυο ημέρες που έλειψε από την Αυστρία για το γάμο του! Επιπλέον πατάει καλά στον αγωνιστικό χώρο κι αυτό είναι ορατό από τις κινήσεις και τις τοποθετήσεις του!

Ο Παπαδόπουλος αποτελεί κεφάλαιο για τον Ολυμπιακό. Όλοι στο Λιμάνι θέλουν να ξαναδούν τον καλό Αβραάμ. Στον αγώνα με τη Μάντσεστερ Σίτι θύμισε τον παλαιό καλό Αβραάμ. Πρώτος πάνω στην μπάλα, μαχητικός, δυναμικός και νικητής στις προσωπικές μονομαχίες. Απέναντι σε μεγάλους επιθετικούς όπως ο Ντζέκο και ο Γιόβετιτς!

Τα πήγε περίφημα αγωνιζόμενος για αρκετή ώρα, έχοντας μπει ξαφνικά στον αγώνα, με βιαστικό ζέσταμα λόγω του τραυματισμού του Σιόβα! Και ήταν ο Αβραάμ που θέλουμε όλοι να βλέπουμε, ο Αβραάμ που όλοι ανυπομονούμε να ξαναδούμε στα ματς του Θρύλου.

Έκανε την επανεμφάνισή του σε τοπ επίπεδο και είναι σίγουρο πως φέτος θα δούμε ένα διαφορετικό Αβραάμ, τον ηγέτη στην άμυνα του Ολυμπιακού, τον μαχητή και με νοοτροπία νικητή, αμυντικό που βλέπαμε πριν το καλοκαίρι του 2012! Στην ουσία είναι σαν μια ακόμα μεταγραφή για τον Θρύλο.

Διότι ο καλός Παπαδόπουλος μπορεί να κάνει τη διαφορά και οι “ερυθρόλευκοι” είναι αναγκαίο να έχουν τέτοιους ποδοσφαιριστές στο δυναμικό τους. Για να μπορέσουν να ανέβουν ακόμα πιο ψηλά στην Ευρώπη, στο δρόμο για την καταξίωση στο διεθνές ποδοσφαιρικό στερέωμα!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0