Γυμνάστηκε κανονικά o Σιόβας

Ο Έλληνας αμυντικός του Θρύλου γυμνάστηκε κανονικά με την ομάδα στην προπόνηση της Παρασκευής!

4d0f8049e73314f220228ae2607ff5eb_XLΧαμόγελα έφερε στο Ρέντη η επιστροφή του Δημήτρη Σιόβα σε κανονικό ρυθμό προπόνησης, μετά από περίπου 3 μήνες απουσίας (λιγότερο για την ακρίβεια)! Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού, μέσα σε αρκετά σύντομο χρονικό διάστημα, δεδομένου του τραυματισμού του, αλλά και του χειρουργείου στο οποίο είχε υποβληθεί, έκανε σήμερα κανονικά προπόνηση, με την υπόλοιπη ομάδα! Συμμετείχε σε όλο το πρόγραμμα, ενώ στο τέλος έκανε έξτρα ατομικό.

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού δούλεψαν με την μπάλα στα πόδια, κάνοντας ασκήσεις κατοχής και καλής κυκλοφορίας της μπάλας, πρέσινγκ προς τον αντίπαλο, αλλά και τελειώματα φάσεων με σέντρες από τα πλάγια και κάθετες μπαλιές. Μετά το τέλος της προπόνησης ο κ. Μίτσελ και ο Βίκτορ έμειναν με τους Βαλντέζ, Πέρεζ, Βέργο, Τσόρι και έκαναν έξτρα προπόνηση στην τελική προσπάθεια.
Ο Σαβιόλα έκανε ατομικό στο γήπεδο και με μπάλα. Αερόβιο στο γήπεδο έκαναν οι Φουστέρ και Ιμπαγάσα, ενώ κανονικά γυμνάστηκε ο Ερνάν Πέρεζ. Ο Ανδρέας Σάμαρης αποκόμισε ένα αιμάτωμα από το ματς στην Τρίπολη και την Παρασκευή προφυλάχθηκε, κάνοντας συντηρητικό πρόγραμμα. Η προπόνηση του Σαββάτου είναι προγραμματισμένη για τις 11:00.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0