Φρένο σε Πάτρα,με 1000 άτομα στο Περιστέρι

Αν και αρχικά υπήρχε συμφωνία με την Παναχαϊκή για 6.000 εισιτήρια, εντέλει το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού πάτησε φρένο και απαγόρευσε τη μετακίνηση οπαδών του Ολυμπιακού στην αναμέτρηση Κυπέλλου με τους Αχαιούς. Αντίθετα, 1.000 εισιτήρια θα πάρουν οι ερυθρόλευκοι για τον εκτός έδρας αγώνα Πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο (27/9, 20:30).

ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ - ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ (ÊÕÐÅËËÏ 2013-2014)

Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής (19/9) ανάμεσα στους εμπλεκόμενες φορείς, αποφασίστηκε ο Ολυμπιακός να εξασφαλίσει 6.000 εισιτήρια για τις ανάγκες των οπαδών του ενόψει του αγώνα Κυπέλλου κόντρα στην Παναχαϊκή.

Λίγο αργότερα, όμως, ήρθε επίσημα η απόφαση από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού για απαγόρευση μετακίνησης των οπαδών του Ολυμπιακού στην Πάτρα. Έτσι, οι Πειραιώτες δεν θα έχουν την οργανωμένη παρουσία οπαδών τους με την ομάδα της Football League.

 Διαιτητής για το συγκεκριμένο ματς ορίστηκε ο Αθανάσιος Γιάχος (ΕΠΣ Χίου) και βοηθοί του οι Μιχαήλ Καρσιώτης (ΕΠΣ Κορινθίας), Δημήτριος Γκάγκας (ΕΠΣ Λάρισας).

Με το 12ο  στο Περιστέρι

Ένα δύσκολο και πολύ σημαντικό ματς δίνει την επόμενη (5) αγωνιστική ο Ολυμπιακός για το πρωτάθλημα. Αγωνίζεται στο Περιστέρι με αντίπαλο τον Ατρόμητο. Σε μια έδρα που πέρσι δεν κατάφερε να νικήσει ούτε στο πρωτάθλημα, ούτε στο κύπελλο, καθώς αμφότερα τα ματς έληξαν ισόπαλα.

Την προσπάθεια του Μίτσελ και των ποδοσφαιριστών του θα στηρίξουν 1.000 Γαύροι, καθώς υπήρξε συμφωνία ανάμεσα στους δύο συλλόγους αναφορικά με τα εισιτήρια.

Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για το επόμενο Σάββατο (27/9) και σήμερα έγινε η καθιερωμένη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας της αναμέτρησης ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Ο Ατρόμητος συμφώνησε να παραχωρήσει 1.000 εισιτήρια στον Ολυμπιακό, για τις ανάγκες των οπαδών του. Κάτι που σημαίνει πως θα υπάρχει δυνατή “ερυθρόλευκη” εξέδρα στο Περιστέρι.

Η μεγάλη δύναμη για τον Ολυμπιακό είναι ο κόσμος του και στο ματς με τον Ατρόμητο οι Γαύροι θα είναι εκεί, δίνοντας ώθηση στους “ερυθρόλευκους” για να φτάσουν σε ένα σημαντικό διπλό!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0