Φορτούνης:”Όνειρο μου το Τσάμπιονς Λιγκ”

Ο Κώστας Φορτούνης προβάρει τα “ερυθρόλευκα”. Ο 22χρονος επιθετικός μέσος επιστρέφει στον Ολυμπιακό για να ζήσει μεγάλες στιγμές.

1021523Ο ίδιος παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα “Arena Press” και μίλησε αναφορικά με την επικείμενη μεταγραφή του.

Ακούω πάρα πολλά και θέλω να ξεκαθαρίσω την κατάσταση. Δεν είναι αλήθεια ότι επέλεξα τον Ολυμπιακό, επειδή ήταν οικονομικό το κίνητρο. Σκέφτηκα πολύ καιρό πριν πάρω την απόφασή μου, γιατί ήταν και η πρόταση του ΠΑΟΚ πολύ ενδιαφέρουσα για μένα. Αυτό που μέτρησε καθοριστικά στην απόφασή μου ήταν η συμμετοχή του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ“, είπε αρχικά ο Φορτούνης.

Στην συνέχεια ο διεθνής άσος, δήλωσε: “Το όνειρο μου ήταν πάντα να παίξω στο Champions League και μέσω του Ολυμπιακού θα το πραγματοποιήσω. Είχα στα χέρια μου τρεις προτάσεις, από τον Ολυμπιακό, τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό και έπρεπε να διαλέξω. Δεν ήταν εύκολη απόφαση, γι’ αυτό και καθυστέρησα να την πάρω“.

Τέλος εξήγησε ακόμα έναν λόγο που είπε το ναι στον Ολυμπιακό: “Ο Ολυμπιακός έδειξε πολύ έντονο ενδιαφέρον για μένα και με βοήθησε, μετά τις τελευταίες συζητήσεις που είχα με τους ανθρώπους του, να καταλήξω στην απόφασή μου. Μίλησαν τηλεφωνικά μαζί μου ο κ. Βρέντζος και ο κ. Μίτσελ και κατάλαβα ότι υπολογίζουν πολύ σε μένα“.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0