Οριστικά χωρίς τους Ιρανούς στο Ισραήλ ο Πανιώνιος, δύσκολο να παίξουν και στη ρεβάνς

Οριστικά χωρίς τους Ιρανούς στο Ισραήλ ο Πανιώνιος, δύσκολο να παίξουν και στη ρεβάνς

Χωρίς τους Μασούντ-Χατζισαφί θα ταξιδέψει στο Ισραήλ ο Πανιώνιος για το ματς με τη Μακάμπι -όπως επιβεβαίωσε και ο Μιχάλης Γρηγορίου στον ΣΠΟΡ FM- ενώ είναι δύσκολο να παίξουν ακόμη και στη ρεβάνς!

Με δύο σημαντικότατες απουσίες επιβεβαιώνεται πως θα ταξιδέψει στο Ισραήλ ο Πανιώνιος, για την πρώτη αναμέτρηση με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Όπως είπε, άλλωστε και ο τεχνικός της ομάδας της Νέας Σμύρνης, Μιχάλης Γρηγορίου, στον ΣΠΟΡ FM, οι «κυανέρυθροι», δεδομένα πια, θα στερηθούν των υπηρεσιών των Μασούντ και Χατζισαφί, καθώς οι Ιρανοί δεν θα ταξιδέψουν με την αποστολή, ενώ θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να παίξουν ακόμη και στη ρεβάνς, στη Νέα Σμύρνη!

Θυμίζουμε πως στα διαβατήρια της Ισλαμικής Δημοκρατίας του Ιράν υπάρχει ρητή απαγόρευση για την είσοδο των κατόχων τους στην «κατεχόμενη Παλαιστίνη», όπως χαρακτηρίζεται το Ισραήλ! Και μάλιστα, υπάρχουν δεκάδες παραδείγματα αθλητών, ακόμη και σε ατομικά αγωνίσματα, που αρνήθηκαν να κοντραριστούν με Ισραηλίτες, ακόμη και σε ουδέτερο έδαφος. Ακόμη και σε Ολυμπιακούς Αγώνες!

Όπως και να έχει, ακόμη και στον επαναληπτικό να αρνηθούν να αγωνιστούν οι δύο Ιρανοί, ο Πανιώνιος θα σεβαστεί την επιθυμία τους.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0