Ανσαριφάρντ: «Ευχαριστώ τον κόσμο»

Ανσαριφάρντ: «Ευχαριστώ τον κόσμο»

Αισιόδοξος πως ο Ολυμπιακός μπορεί να πάρει την πρόκριση μέσα στην Τουρκία, εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Καρίμ Ανσαριφάρντ, με τον Ιρανό να ευχαριστεί τον κόσμο για την συμπαράσταση του.

Αναλυτικά:

«Καταρχάς θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο. Είναι φανταστικοί, δημιούργησαν υπέροχη ατμόσφαιρα από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό. Τους ευχαριστώ πολύ. Ξεκινήσαμε πολύ καλά, προηγηθήκαμε και δεν επιτρέψαμε στον αντίπαλο να απειλήσει και να μας δυσκολέψει. Δεν δώσαμε καμία ευκαιρία και κάναμε πολύ καλό ημίχρονο. Στη συνέχεια έπεσε η απόδοσή μας, δεχθήκαμε γκολ. Δεν έχει τελειώσει όμως τίποτα. Περιμένουμε το επόμενο παιχνίδι και θα τα δώσουμε όλα για να προκριθούμε γιατί είμαστε ο Ολυμπιακός, μια από τις καλύτερες ομάδες και πρέπει να είμαστε αυτοί που θα συνεχίσουμε»,

«Είμαστε ο Ολυμπιακός και είναι αυτονόητο ότι θα μπαίνουμε δυνατοί στο γήπεδό μας και θα τα δίνουμε όλα. Έτσι πρέπει να μπαίνουμε σε κάθε ματς, είναι φυσιολογικό να είναι ανεβασμένη η ψυχολογία. Θα προσπαθώ να το κάνω πάντα όσο θα φοράω τη φανέλα του Ολυμπιακού. Δεν ξέρω μέχρι πότε θα είναι αυτό, αλλά πάντα θα μπαίνω έτσι».

«Έχουμε σεβασμό στη Μπεσίκτας, έχουν πολύ καλούς παίκτες και ποιότητα. Όμως και εμείς είμαστε ο Ολυμπιακός. Θέλουμε να τα δώσουμε όλα, θα πάμε με τη σκέψη να κάνουμε καλό παιχνίδι. Να νικήσουμε και να περάσουμε εκεί δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο, πέρα από το να νικήσουμε».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0