Ανοίγει το ρόστερ ο Βούζας!

Ανοίγει το ρόστερ ο Βούζας!

Την πρώτη του συνάντηση με τους παίκτες του Ολυμπιακού είχε ο Βασίλης Βούζας και από την Τρίτη αρχίζει την προετοιμασία για το μεγάλο ματς με την Μπεσίκτας.

 

Ο νέος τεχνικός των ερυθρόλευκων μετά τον προβιβασμό του στην πρώτη ομάδα και έπειτα από την απόλυση του Μπέντο, παρουσιάστηκε από τον Γιάννη Βρέντζο σήμερα στους ποδοσφαιριστές και το σύνθημα όλων ήταν η συσπείρωση για να προχωρήσει η ομάδα σε όλους τους στόχους της.

Ο Βούζας αναμένεται να ενεργοποιήσει ξανά τους παίκτες που είχε παροπλίσει ο Μπέντο, ενώ δεν φαίνεται ότι θα υπάρξουν άμεσες αλλαγές στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας.

Περισσότερα θα φανούν από την προπόνηση της Τρίτης, με την παρουσία πλέον δίπλα στον 51χρονο τεχνικό των Πάντου, Ιμπαγάσα και των Μπουρίκη, Ράντου.

Ο Βασίλης Βούζας έκανε μια σύντομη ομιλία στους παίκτες ζητώντας να δουλέψουν σκληρά και να προσπαθήσουν ολύ για την επίτυξη των στόχων.

«Με σκληρή δουλειά να είστε σίγουροι πως θα δικαιωθούμε. Πάντα με δουλειά επιτυγχάνονται οι στόχοι στο γήπεδο.Εγώ είμαι εδώ με μοναδικό σκοπό να βοηθήσω εσάς και την ομάδα, όπως και εσείς εμένα. Θα πρέπει να τα δώσουμε όλα, να δουλέψουμε καλά και να πάρουμε στην συνέχεια τα αποτελέσματα που πρέπει, ξεκινώντας από το ματς με την Μπεσίκτας».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0