Φουστέρ: “Ήθελα πολύ να έρθω και να παίξω”

Ο Νταβίδ Φουστέρ παραμένει εκτός αγωνιστικής δράσης εδώ και περίπου 40 μέρες, λόγω ότι είχε υποστεί διάστρεμμα. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός έμεινε εκτός αποστολής από το ματς κόντρα στην Λεβάντε, αλλά οι δημοσιογράφοι συμπατριώτες του ζήτησαν την γνώμη του για το παιχνίδι. Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό, “radio Nou”, επισημαίνοντας πως ήθελε πολύ να ερχόταν στην Ισπανία και να αγωνιζόταν στο ματς, ενώ σχολίασε πως ναι μεν η Λεβάντε διαθέτει τον Μάρτινς, αλλά και οι Πειραιώτες έχουν στο ρόστερ τους εξαιρετικούς επιθετικούς, όπως τους Τζεμπούρ και Μήτρογλου.

 

Για το ότι δεν θα παίξει κόντρα στην Λεβάντε στην Ισπανία, απάντησε: Είναι ατυχία που το παιχνίδι γίνεται στα μέρη μου και εγώ δεν μπορώ να αγωνιστώ. Έχω τραυματιστεί εδώ και ενάμιση μήνα περίπου. Ήθελα πολύ να έρθω να δω φίλους και γνωστούς, αλλά δεν μπορώ. Ήθελα πολύ να παίξω σε αυτό το ματς“.

 

Για το αν οι Πειραιώτες είναι φαβορί ώστε να πάρουν την πρόκριση, τόνισε: Όχι, δεν είναι ο Ολυμπιακός φαβορί για την πρόκριση. Αν σκεφτούμε ότι ο Ολυμπιακός είναι πρωταθλητής στην Ελλάδα και προέρχεται από το Champions League, τότε είναι φαβορί.

 

Ωστόσο, εγώ επειδή ξέρω τη Λεβάντε, δεν μπορείς να πεις κάτι τέτοιο. Δεν υπάρχει φαβορί στους αγώνες με τη Λεβάντε“.

 

Οι προβλέψεις του για την αναμέτρηση, αλλά και για τους επιθετικούς των ομάδων, είπε: “Εμείς (ο Ολυμπιακός) ερχόμαστε για τη νίκη, αφού παίζουμε παντού και πάντα για τη νίκη. Ξέρουμε, όμως, ότι είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι. Η Λεβάντε έχει τον Μάρτινς που είναι ένας γρήγορος και πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Εμείς, από την πλευρά μας, έχουμε τον Τζιμπούρ και τον Μήτρογλου που είναι πολύ καλοί παίκτες. Πιστεύω ότι το σημερινό παιχνίδι θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Η πρόκριση δεν θα κριθεί απόψε, αλλά στη ρεβάνς στο “Καραίσκάκη”.