Πανέτοιμοι για Λεβάντε

Ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τρίτης η τελευταία προπόνηση χωρίς ιδιαίτερα απρόοπτα. Ανακοινώθηκε η αποστολή.

προπονησηΤην τελευταία τους προπόνηση σε ελληνικό έδαφος πραγματοποίησαν οι ποδοσφαιριστές του ολυμπιακού το απόγευμα της Τρίτης. Οι ερυθρόλευκοι έχουν πλέον στραμμένο το ενδιαφέρον τους στο μεθαυριανό παιχνίδι στην Ισπανία με αντίπαλο την Λεβάντε.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου της Παε Ολυμπιακός, η προπόνηση άρχισε με ζέσταμα και στη συνέχεια οι παίκτες έκαναν ασκήσεις τεχνικής και ελέγχου της μπάλας, με εναλλαγές αυτής και σκοράρισμα με σουτ σε μικρά τέρματα. Συνέχισαν την προπόνησή τους με ασκήσεις κατοχής και ελέγχου της μπάλας, αλλά και πίεσης προς τον αντίπαλο.

Αμέσως μετά, ο Μίτσελ και οι ποδοσφαιριστές δούλεψαν με βάση το παιχνίδι της Λεβάντε. Εξειδικευμένη προπόνηση για ακόμη μία φορά από τον Ισπανό τεχνικό, ο οποίος μελετάει διαρκώς τον προσεχή αντίπαλο και τόνιζε διαρκώς στους παίκτες του τι πρέπει να κάνουν, με βάση τον τρόπο ανάπτυξης της Λεβάντε.

Μετά το τέλος της προπόνησης, η οποία ολοκληρώθηκε με δουλειά στις στημένες φάσεις, ο Μίτσελ γνωστοποίησε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα ταξιδέψουν στην Ισπνία, για το ματς με τη Λεβάντε. Αναλυτικά: Μέγιερι, Κάρολ, Βλάχος, Αμπντούν, Παπαδόπουλος, Κοντρέρας, Τζιμπούρ, Φέισα, Φετφατζίδης, Γκρέκο, Χολέβας, Ιμπαγάσα, Λυκογιάννης, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μήτρογλου, Μοδέστο, Σιόβας, Βλαχοδήμος.

Τέλος, το πρόγραμμα αποκατάστασής τους συνέχισαν ο Χουάν Πάμπλο Πίνο και ο Νταβίδ Φουστέρ, ενώ ο Ντρίσα Ντιακιτέ έκανε έντονο ατομικό στο γήπεδο. Μοναδικό καινούργιο πρόβλημα οι ενοχλήσεις στην αριστερή γάμπα που ένιωσε ο Πάντελιτς.