Μασάντο: «Για τη νίκη»

194114

Ο Πορτογάλος μέσος, Πάουλο Μασάντο, τόνισε ότι η ομάδα του είναι έτοιμη για να κάνει ό,τι της έχει πει ο προπονητής της  και δηλώνει πως ο Ολυμπιακός παίζει πάντα για τη νίκη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

Για το γεγονός ότι στον πάγκο του Ολυμπιακού βρίσκεται ένας Ισπανός προπονητής που γνωρίζει καλύτερα την αντίπαλο, ο Μασάντο είπε:

«Είναι σίγουρα πλεονέκτημα για εμάς. Ξέρει καλά το ισπανικό πρωτάθλημα, ξέρει την Λεβάντε και θα μας βοηθήσει να προετοιμαστούμε καλύτερα».

Ο Ολυμπιακός ακόμα δεν έχει καταφέρει να νικήσει στην Ισπανία μπορεί να τα καταφέρει τώρα ή του αρκεί και μία ισοπαλία; Πιστεύεις πως μπορεί ο Ολυμπιακός να φθάσει μακριά στην διοργάνωση;

«Ο Ολυμπιακός όπου και να πηγαίνει, πηγαίνει για να κερδίσει. Αυτό θέλουμε και αύριο και γι’ αυτό θα παίξουμε. Θέλουμε τη νίκη για να προχωρήσουμε στη συνέχεια. Προτιμώ να σκέφτομαι παιχνίδι με το παιχνίδι. Να δούμε πρώτα τι θα γίνει αύριο και μετά θα σκεφτούμε το μέλλον».

Μπορείτε να εφαρμόσετε σε μικρό χρονικό διάστημα όλα όσα ζητάει ο προπονητής και να τα μεταφέρετε στον αγωνιστικό χώρο σε καλό βαθμό;

«Πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι. Έχουμε περισσότερο από μία εβδομάδα που προπονούμαστε με τον νέο προπονητή. Αυτό που θέλουμε εμείς είναι να κάνουμε σωστά τα πράγματα για να τα καταφέρουμε».

Πιστεύεις ότι ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί;

«Το παιχνίδι είναι μοιρασμένο, είναι 50-50. Εμείς ήρθαμε εδώ για να κάνουμε σωστά την δουλειά μας και να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε».