Έτοιμος ο Σιόβας

Ο Δημήτρης Σιόβας είναι ένας από τους πιο σημαντικούς ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, ωστόσο η ατυχία που έχει με τους τραυματισμούς, του έχουν στερήσει τη δυνατότητα να αγωνίζεται.

siovas

Ο Μίτσελ γνωρίζει πολύ καλά τις δυνατότητες του Έλληνα αμυντικού, αλλά και πιστεύει πως μπορεί να βοηθήσει πάρα πολύ στην αμυντική λειτουργία της ομάδας.

Ο 26χρονος αμυντικός δεν αγωνίστηκε ούτε κόντρα στον Πανθρακικό, μιας και δεν ήταν απόλυτα έτοιμος να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Ο Ισπανός τεχνικός περιμένει την επιστροφή του Σιόβα, με την αναβολή της αγωνιστικής δραστηριότητας για το Σαββατοκύριακο που μας έρχεται, να λειτουργεί υπέρ της ομάδας και ειδικότερα για τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή των «ερυθρόλευκων».

Δουλεύει πολύ σκληρά, ώστε να επανέλθει πανέτοιμος ενόψει της δύσκολης συνέχεια και είναι πολύ πιθανό με την επανέναρξη να είναι στη διάθεση του Μίτσελ.

Εξάλλου, ας μην ξεχνάμε πως μέχρι να σταθεί άτυχος με τους συνεχομένους τραυματισμούς του, ήταν η «κολόνα» στην άμυνα του Θρύλου, όντας από τους πρωταγωνιστές των μεγάλων επιτυχιών του Ολυμπιακού, τόσο σε Ελλάδα, όσο και σε Ευρώπη.

πηγή: gavros.gr

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0