Παπασταθόπουλος: «Έτσι είναι το ποδόσφαιρο…»

Παπασταθόπουλος: «Έτσι είναι το ποδόσφαιρο…»

Παρά το καλό πρόσωπο της Εθνικής, το γκολ… δεν ήρθε και αυτό κόστισε την ήττα απ’ την Κολομβία όπως τόνισε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος.

211402

Στην έλλειψη της τύχης στάθηκε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος μετά την ήττα απ’ την Κολομβία. Ο στόπερ της Εθνικής αναφέρθηκε στο πρόβλημα που έδειξε η «γαλανόλευκη» στα τελειώματα των (αρκετών) φάσεων και ουσιαστικά -παρά την υπεροχή της- δεν μπόρεσε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα. 

«Πιστεύω πως σήμερα τα είχαμε όλα, σε σχέση με άλλες φορές. Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, είχαμε 5-6 καλές ευκαιρίες, αλλά δεν μπορέσαμε να βάλουμε γκολ. Η Κολομβία με δύο ευκαιρίες ουσιαστικά πέτυχε το στόχο της. Χάσαμε γιατί δεν ισοφαρίσαμε σε δύο κλασικές ευκαιρίες που είχαμε, αν δεν σκοράρεις είναι δύσκολα τα πράγματα. Είχαμε την κατοχή της μπάλας, περισσότερες ευκαιρίες, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο… Πάντα έχουν ευθύνη οι παίκτες όταν χάνεις, πρέπει να δούμε τα λάθη μας, να βελτιωθούμε. Όπως και στο Euro, έτσι και τώρα η ατυχία έχει παίξει σημαντικό ρόλο στο αποτέλεσμα»,ήταν τα λόγια του Σωκράτη.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0