Ώρα Μουντιάλ για την Εθνική μας!

Ώρα Μουντιάλ για την Εθνική μας!

Η Εθνική Ελλάδος αντιμετωπίζει σήμερα 14/06 την Κολομβία στις 19:00 στο πλαίσιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

4535345

Τον πρώτο της αγώνα δίνει σήμερα στις 19:00 η Εθνική μας στο πλαίσιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου που διεξάγεται στην Βραζιλία. Αντίπαλος του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος είναι η Κολομβία.

Η Εθνική Ελλάδος βρίσκεται από την Κυριακή 08 Ιουνίου στην χώρα της σάμπα και συγκεκριμένα στην πόλη Αρακαζού, όπου θα αποτελεί την βάση της για το Μουντιάλ!

Ο αγώνας απέναντι στην Κολομβία θα διεξαχθεί στο στάδιο Μινεϊράο που βρίσκεται στην πόλη Μπέλο Οριζόντε. Το στάδιο κατασκευάστηκε το 1965 και έχει συνολική χωρητικότητα 58.259 θεατές.

Οι διεθνής μας έχουν πίστη στις ικανότητές τους, κάτι που άλλωστε μαρτυρούν και οι δηλώσεις τόσο του Κώστα Μανωλά όσο και του Γιάννη Μανιάτη σχετικά με την αναμέτρηση απέναντι στην Κολομβία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις των Μανωλά και Μανιάτη:

Κώστας Μανωλάς: «Η Κολομβία έχει παίκτες κλάσης στην επίθεση αλλά κάθε Έλληνας έχει πολλές εμπειρίες από τα παιχνίδια που έχει παίξει στο παρελθόν και δεν πρέπει να φοβηθούμε, αλλά να μπούμε στο γήπεδο και να παίξουμε για τη νίκη. Αυτό πρέπει να προσπαθήσουμε να κάνουμε το Σάββατο».

Γιάννης Μανιάτης: «Η απουσία του Φαλκάο είναι μεγάλη. Εμείς δεν στεκόμαστε σε πρόσωπα. Κοιτάμε συνολικά πως αγωνίζεται η Κολομβία. Θα επικεντρωθούμε σε αυτό και όχι στα προβλήματα της Κολομβίας. Ποδόσφαιρο είναι. Όλα μπορούν να συμβούν. Δεν υπάρχει σιγουριά για νίκη για αυτό κανείς δεν λέει τη λέξη αυτή. Εμείς είμαστε ομάδα που δύσκολα χάνει. Έχουμε συγκέντρωση ως ομάδα και θεωρώ ότι το ματς θα κριθεί στις λεπτομέρειες».

Να θυμίσουμε ότι η αποστολή της Εθνικής μας αποτελείται από τους Καρνέζη, Μανιάτη, Τζαβέλλα, Μανωλά, Μόρα, Τζιόλη, Σαμαρά, Κονέ, Μήτρογλου, Καραγκούνη, Βύντρα, Γλύκο, Καπίνο, Σαλπιγγίδη, Τοροσίδη, Χριστοδουλόπουλο, Γκέκα, Φετφατζίδη, Παπασταθόπουλο, Χολέβα, Κατσουράνη, Σάμαρη, Ταχτσίδη.

Εμείς από την πλευρά μας να ευχηθούμε ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στην ΕΘΝΙΚΗ μας!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0