Μίτσελ: «Δύσκολο να αναλάβω την Εθνική Ελλάδας»

Μίτσελ: «Δύσκολο να αναλάβω την Εθνική Ελλάδας»

Στην επιβεβαίωση των συζητήσεων με τον Γιώργο Καραγκούνη για να αναλάβει την Εθνική Ελλάδας προχώρησε ο Μίτσελ, μιλώντας σε ισπανικό ραδιόφωνο. «Δεν ξέρω πως θα ακουστεί στον Ολυμπιακό», δήλωσε.

082517

Τις επαφές που είχε με τον Γιώργο Καραγκούνη για το ενδεχόμενο να αναλάβει την Εθνική Ελλάδας επιβεβαίωσε ο Μίτσελ, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Ισπανίας «Cope».

Ωστόσο, ο 51χρονος προπονητής υπογράμμισε ότι είναι δύσκολο να καθίσει στον πάγκο της «γαλανόλευκης», λόγω της πρόσφατης συνεργασίας που είχε με τον Ολυμπιακό.

«Ο Καραγκούνης μου πρόσφερε την ευκαιρία να προπονήσω την ελληνική εθνική ομάδα. Αυτό είναι, αλλά νομίζω ότι είναι δύσκολο να συμβεί», ανέφερε αρχικά ο Ισπανός τεχνικός και πρόσθεσε: «Υπάρχουν παίκτες που συμφωνούν με τη συνεργασία, αλλά υπάρχουν και διαφορές και δεν ξέρω πως θα ακουγόταν στον Ολυμπιακό».

Στη συνέχεια, ο Μίτσελ μίλησε και για την πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ στις βουλευτικές εκλογές: «Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει σχέση με το ‘Podemos’. Όπως δεν έχει σχέση αυτό που ζουν εκεί με αυτό που συμβαίνει εδώ τα τελευταία δύο χρόνια. Έχω δει τη σκληρή πραγματικότητα και η πραγματικότητα είναι ότι υπάρχουν άνθρωποι που ζουν πολύ καλά και υπάρχουν άνθρωποι 30 ετών που επαναστατούν. Δεν υπάρχει σχεδόν καθόλου μεσαία τάξη».

Καταλήγοντας, ο Μίτσελ αναφέρθηκε και στην παρουσία του στον Ολυμπιακό: «Ένιωθα πολύ χαρούμενος. Ο κόσμος δεν έχει καταλάβει την αποχώρησή μου γιατί είναι συνηθισμένοι στις αλλαγές. Ο Ολυμπιακός είχε μπάτζετ περίπου 25 εκατομμύρια ευρώ, αλλά είναι μια καλή ομάδα και αν ξεπεράσει τις δυσκολίες μπορεί να κάνει πολλά».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0