Μανιάτης σε Τζαβέλλα : “Τι λες ρε, εδώ δεν είναι ΠΑΟΚ!”

Μανιάτης σε Τζαβέλλα : “Τι λες ρε, εδώ δεν είναι ΠΑΟΚ!”

Οι Γιώργος Τζαβέλλας και Γιάννης Μανιάτης λογόφερανε στην διάρκεια της προπόνησης της Τρίτης με τους Καραγκούνη και Κονέ να μπαίνουν στην μέση για να τους χωρίσουν. Δόθηκε συνέχεια και στο ξενοδοχείο.

701568

Θερμό φραστικό επεισόδιο στην διάρκεια της προπόνηση της Τρίτης είχαν οι Γιώργος Τζαβέλλας και Γιάννης Μανιάτης με τους δυο άσους να λογοφέρουν κατά την διάρκεια μια άσκησης δείγμα της έντασης και της πίεσης που υπάρχει στην Εθνική Ελλάδας μετά το αρνητικό αποτέλεσμα με την Κολομβία και λίγες ώρες πριν από την κρίσιμη αναμέτρηση με την Ιαπωνία.

Σε μια άσκηση όπου ο Τζαβέλλας έπρεπε να βγάζει σέντρες προς τον Μανιάτη οι πάσες του δεν ήταν καλές και μετά από τρεις-τέσσερις φορές ο μέσος της Εθνικής Ελλάδος γύρισε προς τον αριστεροπόδαρο μπακ και του είπε να συμμορφωθεί με τον διάλογο σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει και φυσικά βγαίνουν με το σταγονόμετρο να έχει ως εξής:

Ο Μανιάτης φέρεται ότι είπε στον Τζαβέλλα να είναι περισσότερο συγκεντρωμένος και να βγάζει καλύτερες σέντρες.

Ο Τζαβέλλας απάντησε με μια βαριά βρισιά προς τον μέσο της Εθνικής Ελλάδος.

Ο Μανιάτης δεν άφησε να περάσει η “μπόρα” και απάντησε με την ατάκα: Τι λες ρε, εδώ δεν είναι ΠΑΟΚ”.

Σε εκείνο το σημείο οι δυο παίκτες κινήθηκαν ο ένας εναντίον του άλλου αλλά οι Καραγκούνης και Κονέ μπήκαν στην μέση προτού η ένταση και λογομαχία ξεφύγει και πάρει διαστάσεις.Αλλά το κλίμα στην ελληνική ομάδα διαταράχθηκε και αυτό φάνηκε λίγες ώρες αργότερα στο ξενοδοχείο της Εθνικής ομάδας.

Εκεί ο Μανιάτης ζήτησε σε συζητήσεις να πάρει επίσημη θέση ο Φερνάντο Σάντος για το όλο θέμα με τον Πορτογάλο τεχνικό να λέει ότι αυτά γίνονται σε προπονήσεις όπου υπάρχει ένταση και πάθος αλλά με τους ανθρώπους της ΕΠΟ να μην επιβεβαιώνουν όσα έγιναν.

Ο μέσος της Εθνικής Ελλάδος όμως ήταν ανένδοτος και σύμφωνα με πληροφορίες έκλεισε και εισιτήρια για να φύγει και να επιστρέψει στην Ελλάδα αλλά τον έπεισαν οι ψυχραιμότεροι να παραμείνει. Λίγες ώρες αργότερα, όπως φάνηκε το επεισόδιο είχε λήξει καθώς όλα τα μέλη της αποστολής αναχώρησαν για το Νατάλ χωρίς κανένα πρόβλημα.

Πηγή : http://www.redplanet.gr/podosfairo/ti-les-re-edw-den-einai-paok.2852098.html

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0