Φερνάντο Σάντος : «Πετύχαμε πάρα πολλά»

Φερνάντο Σάντος : «Πετύχαμε πάρα πολλά»

Με έντονα τα σημάδια της απογοήτευσης στο πρόσωπό του από τον άδοξο αποκλεισμό και τη άδικη αποβολή του λίγο πριν την ρώσικη ρουλέτα των πέναλτι παρουσιάστηκε στις δηλώσεις του ο Ομοσπονδιακός προπονητής Φερνάντο Σάντος

1124669

«Από τον πάγκο αποβλήθηκα για ένα ανεξήγητο για εμένα λόγο και δεν μπορούσα να είμαι εκεί στα πέναλτι. Δεν μπορώ να το καταλάβω . Μπήκα και είπα στον διαιτητή με απέβαλε. Τον ρώτησα, γιατί δεν επιτρέπεται κάτι τέτοιο τη στιγμή όπου όλος ο πάγκος της Κόστα Ρίκα είχε κάνει  κάτι  ανάλογο να συμπαρασταθεί στους παίκτες του», ήταν η αρχική τοποθέτηση του Σάντος, που κάθισε για τελευταία φορά στον «γαλανόλευκο» πάγκο, για να προσθέσει: «Όταν ρώτησα τον διαιτητή γιατί δεν μπορούσα, μου είπε εγώ διατάζω εδώ πέρα και με διέταξε να βγω εκτός αγωνιστικού χώρου».

Ερωτηθείς για το τι κρατάει μετά από αυτά τα τέσσερα χρόνια θητεία του στην Εθνική ομάδα, ο Σάντος τόνισε: «Θα τα θυμάμαι όλα, γιατί πετύχαμε πάρα πολλά πράγματα και φέραμε πολλές επιτυχίες. Σήμερα είναι μια ημέρα θλίψης για εμάς.

Οι παίκτες πίστεψαν πολύ στην πρόκριση. Στην παράταση δεν παίξαμε με καθαρό μυαλό. Παρά το γεγονός ότι είχαμε όλες τις προϋποθέσεις να προκριθούμε, δεν τα καταφέραμε γιατί δεν δείξαμε την απαιτούμενη συγκέντρωση και προσοχή».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0