ΕΛΛΑΔΑ-ΡΟΥΜΑΝΙΑ 21:30 NERIT(SPORTS)HD ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ

ÐÑÏÊÑÉÌÁÔÉÊÁ ÅÕÑÙÐÁÉÊÏÕ ÐÑÙÔÁÈËÇÌÁÔÏÓ 2016 / ÐÑÏÐÏÍÇÓÇ ÔÇÓ ÅÈÍÉÊÇÓ ÅËËÁÄÏÓ / EURO 2016 / PRELIMINARY / GREECE TRAINING

Δύσκολα θα υπάρξει κάποια έκπληξη στην ενδεκάδα της Εθνικής για το κυριακάτικο ματς απέναντι στην Ρουμανία. Ο Κλαούντιο Ρανιέρι στην προπόνηση του Σαββάτου δεν έκανε δοκιμές και τα πρόσωπα για την πρώτη αποστολή στον δρόμο προς το Euro 2016 μοιάζουν να έχουν «κλειδώσει».

Αν δεν αλλάξει κάτι λοιπόν την τελευταία στιγμή, ο Ιταλός θα παρατάξει την «γαλανόλευκη» με διάταξη 4-3-3. Ο Καρνέζης θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, έχοντας μπροστά του τους Παπασταθόπουλο και Μανωλά. Στα άκρα της άμυνας θα παίξουν οι Χολέμπας (αριστερά) και Τοροσίδης (δεξιά). Αμυντικό χαφ θα είναι ο Ταχτσίδης και εσωτερικός μέσος στα δεξιά ο Σάμαρης. Ο Κονέ φαίνεται πως θα πάρει την θέση στα αριστερά της μεσαίας γραμμής, ενώ ο Χριστοδουλόπουλος θα αγωνιστεί ως αριστερό εξτρέμ, αλλά συνεχίζουν να υπάρχουν πιθανότητες (αν και λίγες) για αλλαγή στις μεταξύ τους θέσεις. Τέλος, σίγουρη θα πρέπει να θεωρείται η παρουσία του Σαλπιγγίδη στο δεξί άκρο και του Μήτρογλου στην κορυφή της επίθεσης.

Στο πρόγραμμα του Σαββάτου, που για ακόμη μία μέρα ολοκληρώθηκε χωρίς απρόοπτα, ο Ρανιέρι δούλεψε κυρίως στις στημένες φάσεις δίνοντας έμφαση στις θέσεις των αμυντικών και τις προωθήσεις των αμυντικών. Παράλληλα, το μενού περιελάμβανε και ασκήσεις κατοχής μπάλας.

Η προετοιμασία της Εθνικής για το ματς με τους Ρουμάνους κλείνει σήμερα  το πρωί της Κυριακής με πρωινή προπόνηση στις 10.00 στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά.

ΠΗΓΗ

http://www.sport-fm.gr/article/kleidwnoun-oi-eklektoi/785203

Share and Enjoy !

0Shares
0 0