Χαλαρά Το Διπλό!!! (Video)

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα ο Ερυθρός Αστέρας πήρε το διπλό και τους τρεις βαθμούς αυτού κόντρα στην ΟΦΚ Βελιγραδίου με σκορ 1:2. Δεκάλεπτη διακοπή στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης προκειμένου  να φύγει το πανό που βλέπετε παρακάτω. Από το Βελιγράδι Ερυθρός Πράκτωρ 7 για το RedVoice.gr!!!

Οι Καλύτερες Αποδόσεις Του Στοιχήματος Είναι Εδώ!!!  Εγγραφείτε Τώρα Και Πάρτε Bonus Μέχρι Και 150 ευρώ!!!

13858160124220

Δέκατος τέταρτος γύρος στο Σέρβικο πρωτάθλημα σήμερα κι ο Ερυθρός Αστέρας αντιμετώπιζε την ΟΦΚ Βελιγραδίου, η εν λόγω ομάδα μπορεί να μην βρίσκεται ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα αλλά χαρακτηρίζετε ως πολύ σκληρή για να πεθάνει ειδικά μέσα στην έδρα της.

Το παιχνίδι μπορεί να χαρακτηριστεί ως μοιρασμένο στο πρώτο μέρος και δικαιολογημένα καθότι με τόσο χαμηλή θερμοκρασία δύσκολο να παίξεις μπάλα κι ας θεωρείσαι συνηθισμένος, πληροφοριακά και μόνο στους -3 το θερμόμετρο!

Μια δεκάλεπτη περίπου διακοπή έκανε τα πράγματα χειρότερα για τους παίκτες οι οποίοι τρέχαν μόνοι τους γύρω γύρω προκειμένου να κρατηθούν ζεστοί για την συνέχεια. Ο λόγος της διακοπής από τον διαιτητή της αναμέτρησης ήταν για κατέβει το πανό που είχαν στην κατοχή τους οι φίλαθλοι του Ερυθρού Αστέρα το οποίο απεικόνιζε, πολύ σωστά κατά την γνώμη μου, ένα διαιτητικό τρίο ντυμένους ως συμμορίτες της Παρτίζαν θέλοντας να υποδείξουν με αυτό τον τρόπο τα αίσχη που γίνονται στο Σέρβικο ποδόσφαιρο εις βάρος πάντα των ερυθρόλευκων.

Έτσι το πρώτο γκολ μπήκε μόλις ένα λεπτό πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρώτου ημιχρόνου στο 44′, σκόρερ ποιος άλλος, ο γνωστός πλέον σε όλους μας Μρτζα μετά από ασίστ του Μιγιαϊλοβιτς αφού είχε ξεφύγει από την πίεση δυο παικτών των αντιπάλων!

Δέκα λεπτά μετά την ανάπαυλα από ολιγωρία της άμυνας των ερυθρολεύκων έγινε το 1:1. Το τρίτο κι ας “πούμε” λυτρωτικό γκολ για τον Ερυθρό Αστέρα γιατί δεν υπήρχε περίπτωση να μην κερδίσει βάση της απόδοσης του, ήρθε στο 80′ μετά από πέναλτι που κέρδισε ο πάντα παρών Μρτζα και μετουσίωσε σε γκολ ο Νίνκοβιτς

Δείτε παρακάτω τα στατιστικά του παιχνιδιού, την βαθμολογία πως έχει διαμορφωθεί και το βίντεο της αναμέτρησης:

Screenshot_12

Screenshot_13

Screenshot_14

 

[youtube id=”ijc4oqR0LaA” width=”620″ height=”360″]

Στην Πρώτη Γραμμή_Για Τον Ερυθρό Αστέρα!!!            Red Agent7 Και Στο Facebook…