Ένα Και Να Τσούζει!!! (Photo,Video)

Μεγάλη νίκη απόψε για τον Ερυθρό Αστέρα στο μεγάλο ντέρμπι κόντρα στην μισητή αντίπαλο Παρτίζαν. Επεισόδια πριν, κατά την διάρκεια αλλά και μετά τον αγώνα. Από το Βελιγράδι Ερυθρός Πράκτωρ 7 για το RedVoice.gr!!!

Στην Πρώτη Γραμμή Για Τον Ερυθρό Αστέρα!!!          Red Agent7 Και Στο Facebook…

Screenshot_1

Τελικό αποτέλεσμα στην μητέρα των μαχών Ερυθρός Αστέρας-Παρτίζαν 1:0. Το γκολ επετεύχθη στο 19′ από τον αμυντικό της Παρτίζαν Μπράντοβιτς όταν σε κάποια φάση επιχείρησε να γυρίσει την μπάλα με το κεφάλι στον γκολκίπερ της ομάδας του. Μεγάλο παιχνίδι το αποψινό με πολύ μεγάλη ένταση και ρυθμό και από τις δύο ομάδες ο Ερυθρός Αστέρας ήταν όμως αυτός ο οποίος πατούσε καλύτερα στο γήπεδο και έδειχνε αποφασισμένος να επιστρέψει στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

Το ματς διακόπηκε δυο φορές εκ των οποίων η δεύτερη ήταν μεγάλης διάρκειας γύρω στα 15 με 20 λεπτά, με τους οπαδούς της Παρτίζαν που είχαν ανάψει φωτιές στις κερκίδες τις οποίες βρισκόντουσαν να συγκρούονται με την Σέρβικη αστυνομία λόγω του ότι πετώντας αντικείμενα δεν επέτρεπαν να πλησιάσει η πυροσβεστική προκειμένου να της σβήσει και να συνεχιστεί η αναμέτρηση.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού και μέχρι αυτή την ώρα τα επεισόδια συνεχίζονται γύρω από το Μαρακάνα και την ευρύτερη περιοχή.

Τους χάλασε η ήττα, καλά θα κάνουν να χωνέψουν πως θα χάσουν και το πρωτάθλημα.

Τα Highlights της αναμέτρησης μόλις κυκλοφορήσουν, παρακάτω στο βίντεο πάρτε μια πρώτη γεύση.

13834109687436

Screenshot_3

Screenshot_2

Screenshot_4

[youtube id=”Wz05djrWxIY” width=”620″ height=”360″]

Στην Πρώτη Γραμμή Για Τον Ερυθρό Αστέρα!!!          Red Agent7 Και Στο Facebook…

Πηγή photo: telegraf.rs