Άδικη Η Ισοπαλία!!! (Video)

Λειτούργησε ξανά το σάπιο κατεστημένο διαιτησίας και παραγόντων του Σέρβικου ποδοσφαίρου με αποτέλεσμα ο Ερυθρός Αστέρας να έρθει ισόπαλος στην αναμέτρηση με την Ράντνιτσκι. Από το Βελιγράδι Ερυθρός Πράκτωρ 7 για το RedVoice.gr

13828135388546

Στην Πρώτη Γραμμή Για Τον Ερυθρό Αστέρα!!!     Red Agent7 Και Στο Facebook…

Μια στημένη καθώς φάνηκε διαιτησία στέρησε την χαρά και τους τρεις βαθμούς από τον Ερυθρό Αστέρα κι έτσι η αναμέτρηση με την ομάδα του Νις, Ράντνιτσκι να λήξει ισόπαλη με τον πίνακα του σκορ να γράφει 1:1.

Αν και το σκορ είναι αυτό το οποίο μένει στην ιστορία και μετράει στην κατάκτηση ενός πρωταθλήματος όσοι παρακολουθήσαμε το χθεσινό παιχνίδι θα έχουμε να θυμόμαστε και τον διαιτητή, ποιόν διαιτητή δηλαδή,,,; Τον εντολοδόχο σφαγέα του Ερυθρού Αστέρα και κατ’ επέκταση του ποδοσφαίρου γενικότερα. Σχεδόν η πλειοψηφία των αποφάσεων του ήταν με τέτοιο τρόπο, τόσο όσο να μην παρεξηγηθεί, πολλά ανάποδα σφυρίγματα, βλέπετε έφερε x η Παρτίζαν οπότε έπρεπε να διατηρηθεί μια απόσταση ασφαλείας πριν το μεγάλο ντέρμπι.

Οι μάσκες έπεσαν όμως στο 88′ όταν μετά από μεγάλη πίεση που δεχόταν η Ράντνιτσκι, ο Γκόραν Γκόγκιτς σκόραρε για τους ερυθρόλευκους με τον βοηθό του διαιτητή να καταλογίζει σε θέση οφ-σάιντ τον Νταουντά ο οποίος αν και δεν φαίνεται καλά στο παρακάτω βίντεο καλυπτόταν από τον αμυντικό πίσω του και τον διαιτητή, Μίοντραγκ Γκόκιτς πριν καν δει το σημαιάκι του βοηθού να σφυρίζει προκειμένου να σταματήσει τη φάση, (όλοι μαζί στο έγκλημα).

240949_gogic01-blic-marko-metlas_f

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι ερυθρόλευκοι πέραν του τραγικότατου λάθους του αμυντικού Γιόβαν Κρνέτα στο 8′ από το οποίο δέχτηκαν το γκολ ήταν πολύ καλοί και έδειχναν πολύ σκληροί για να πεθάνουν. Πέραν όμως αυτού δεν είχαν καθόλου την τύχη με το μέρος τους, φάσεις για γκολ πολλές, πίεση προς τον αντίπαλο στο μάξιμουμ αλλά τελικό αποτέλεσμα στο 1:1 με το μοναδικό γκολ των ερυθρόλευκων να σημειώνεται στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου από τον συνήθη ύποπτο Αμπιόλα Νταουντά ο οποίος ήταν σε εξαιρετική βραδιά χωρίς όμως αυτό να είναι αρκετό για να οδηγήσει την ομάδα του στη νίκη.

Fnt6crC

 

Ο Ερυθρός Αστέρας χρειάζεται την στήριξη όλων των φίλων του ανά την υφήλιο. Περίεργα-πέτρινα χρόνια διανύει, παραμένοντας όμως κοντά στον στόχο του χωρίς τίποτα να έχει τελειώσει.

Στον επόμενο γύρο της 11ης αγωνιστικής θα ξεκαθαρίσουν πολλά κόντρα στην αιώνια αντίπαλο, λίγο τύχη παραπάνω χρειάζεται κόντρα σε θεούς και δαίμονες όμως.

Ο Ερυθρός Αστέρας δεν δείχνει να στερείτε δυνάμεων στο αγωνιστικό κομμάτι, διαθέτει την ποιοτικότερη για τα Σέρβικα δεδομένα της συγκεκριμένης στιγμής ομάδα. Έξω-αγωνιστικοί είναι οι λόγοι που προσπαθούν να τον κρατούν συνεχώς πίσω. Έλληνες είμαστε και θέλω να πιστεύω καταλαβαινόμαστε, χώρα των Βαλκανίων με τεράστια παράδοση στο ποδόσφαιρο και την πλειοψηφία των τελευταίων Κυβερνήσεων οπαδοί της Παρτίζαν. Που θα πάει όμως θα γυρίσει ο τροχός,,,

6krw

Δείτε τα highlights της αναμέτρησης:

[youtube id=”JHm4VBrrDcg” width=”620″ height=”360″]

Στην Πρώτη Γραμμή Για Τον Ερυθρό Αστέρα!!!     Red Agent7 Και Στο Facebook…