Επιμένει για Πάντεφ ο Ολυμπιακός

Τα ρεπορτάζ για τον Γκόραν Πάντεφ καλά κρατούν με τους Ιταλούς να υπογραμμίζουν πως ο Ολυμπιακός έχει έρθει σε επαφή με την πλευρά του παίκτη. Ποιά η αντίδραση του Σκοπιανού.

aa3797723f5e2b8711c88edd9debbd43_XLΟ Πάντεφ ήδη απέρριψε πρόταση της Αλ Τζαζίρα και σκοπεύει να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό και… δρόμο σχετικά με προτάσεις που έχει από εκτός Ευρώπης πρωταθλήματα. Ο ίδιος ο παίκτης έχει ως πρώτο του στόχο να μείνει στο Καμπιονάτο. Για τον 31χρονο επιθετικό οι Ιταλοί σημειώνουν πως ο Ολυμπιακός  επιμένει, όπως και η Φιορεντίνα και ότι υπάρχουν και άλλοι ιταλικοί σύλλογοι που τον θέλουν. Τονίζεται πως δεν έχουν γίνει ακόμα επίσημες κρούσεις αλλά επαφές με τον μάνατζέρ του αλλά και την πλευρά του παίκτη γενικότερα.

Ότι ο Ολυμπιακός δηλαδή έχει ήδη χτυπήσει την… πόρτα του. Ο Γκόραν Πάντεφ σε πρώτη φάση δεν δείχνει να έχει στην πρώτη γραμμή των επιλογών του στην Ελλάδα καθώς θεωρεί πως υπάρχει διαφορά ποιότητας ανάμεσα στο Καμπιονάτο και την Σούπερ Λίγκα. Όπερ σημαίνει πως η Φιορεντίνα αυτήν την στιγμή έχει το προβάδισμα. Υπενθυμίζεται πως ο Πάντεφ έχει συνδεθεί ξανά φέτος το καλοκαίρι με τον Ολυμπιακό αλλά και με τον ΠΑΟΚ. Επίσης στην Ιταλία υπάρχουν ακόμα αναφορές για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Ντουβάν Ζαπάτα.

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0