ΕΜΕΤΟΣ ΜΕ “ΣΚΑΪ GOAL”

Ολοκληρώθηκε η εκπομπή «ΕΜΕΤΟΣ ΜΕ ΣΚΑΪ GOAL». Διαφορετικά, η «Δίκη της Κυριακής».

ds65s654neaaaaaa

Δεν είδαμε και κάτι διαφορετικό. Μια σκηνοθετημένη εκπομπή με παρουσιαστή τον γνωστό βάζελο Πάνο Βόγλη. Αυτόν που τόσα χρόνια παίρνει μεροκάματο από το «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», ως ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού. Οι καλεσμένοι θα έπρεπε να είναι εκλεκτοί και φυσικά πουθενά μα πουθενά να μην πάρουν μέρος του Ολυμπιακού. Δεν υπάρχει αυτό στο κτίριο του ΣΚΑΪ, τους έχουν μυήσει όλους!

Ο Παναγιώτης Βαρούχας δεν μπορούσε να το αποφύγει, κράτησε επίπεδο, τι να πει. Καλεσμένος από τη Θεσσαλονίκη ο Κυριάκος Θωμαΐδης. Ο βιολιτζής που παίρνει τη σκυτάλη από τον Βόγλη για να συνεχίσει με τη «Δίκη της Δευτέρας». Με τον νέο εμετό δηλαδή. Έλεγε τις ιστορίες του ο Κυριάκος, να ηρεμήσει και το αφεντικό του, ο Αλαφούζος, ώστε να κοιμηθεί ήρεμος, μη μπορώντας να αντέξει την ήττα 3-2 από την ΑΕΚ του –αγκαλίτσες και φιλάκια πλέον μαζί του- Μελισσανίδη.

Καλεσμένος ο Βαϊμάκης. Να γίνει πιο «αντικειμενικό» το πάνελ». Φρόντισε με το «καλημέρα» να ενημερώσει πως είναι δύο μέτρα, άγνωστο για ποιο λόγο.

Μαζί, ο Βασίλης Κωνσταντίνου! Ο ό,τι πει ο Αλαφούζος και όπως σωστά του είπε ο Βαρούχας κάποια στιγμή στο τέλος της εκπομπής, «τα έχει γράψει». Ναι, ενημερωμένος φουλ ήταν ο Κωνσταντίνου! Μην ανησυχείτε. Αλλά μην ξεχνάτε πως στο τέλος είπε πως θέλει να ξαναρχίσει το πρωτάθλημα. Αύριο στη Λίγκα μπορεί να ακούμε άλλα!

Εκλεκτός καλεσμένος και ο Βασίλης Παπαθεοδώρου. Ο γνωστός σε όλους από το gazzetta.grαλλά και ως «Πρασινοφρουρός». Αυτός πήγε να κάνει κριτική στο ποδόσφαιρό μας! Γνωστός, δεν χρειάζονται αναλύσεις. Αλήθεια, γιατί ανοίγει νέο σάιτ αφού το Σαββατοκύριακό του το πέρασε μια χαρά με τα παιδιά του; Ας κάτσει σπίτι του τότε να περνάει μια χαρά και ας αφήσει αυτούς που θέλουν να ασχολούνται με το ποδόσφαιρο.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού είδε για μια ακόμη φορά. Είδε και κατάλαβε πολλά. Πάρα πολλά. Μόνοι μας και όλοι σας. Με ό,τι σας έχει απομείνει. Για μέσα ενημέρωσης λέμε, γιατί από ομάδες δεν έχετε και τίποτα!

 

πηγή: gavros.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0