Έκπληξη…ο Γκαζαριάν

Θεωρείται ένας από τους πιο ταλαντούχους ποδοσφαιριστές στη χώρα του. Μπορεί να μην γίνει ποτέ Τζόλε ούτε Μιραλάς, ούτε καν να φτάσει το μισό από όσα προσέφεραν στον Ολυμπιακό αυτοί οι δύο παικταράδες, αλλά κανείς δεν μπορεί να τον κατηγορήσει πως ήταν αδιάφορος στο παιχνίδι με τη Λίβερπουλ.

1131817Ο λόγος γίνεται για τον Γκεβόργκ Γκαζαριάν. Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, ποτέ δεν θα γίνει σαν τους δύο προαναφερθέντες, αλλά στον αγώνα με την αγγλική ομάδα προσπάθησε. Και προσπάθησε πολύ. Είχε μερικές καλές ενέργειες στο παιχνίδι, που αν τις είχε κάνει κάποιος άλλος, τότε θα υπήρχε στα ψηλά του ρεπορτάζ για πολύ καιρό.


Επιχείρησε σπουδαία σουτ, σπουδαία αδειάσματα και η ενέργεια η οποία ξεχώρισε, ήταν αναμφισβήτητα εκείνη του δεύτερου μέρους, όπου σούταρε, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Τζόουνς.

Ακόμα και ως αλλαγή να μπαίνει στα παιχνίδια, είναι σημαντικό για τον Μίτσελ ώστε να γνωρίζει πως ο κάθε παίκτης που έχει στην 11άδα του, μπορεί να προσφέρει, αυτό που μπορεί να προσφέρει. Ο Γκαζαριάν δεν ήταν αυτός που ξεχώριζε στο Ζέεφελντ, φαίνεται, όμως, πως όποτε τον χρειαστεί ο Μίτσελ, αυτός θα είναι εκεί.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0