«Στην Εθνική ο Ρομπέρτο»

«Στην Εθνική ο Ρομπέρτο»

Οι Ισπανοί αποκαλύπτουν για τον πορτιέρο του Θρύλου, πως θα είναι στις κλήσεις του Ντελ Μπόσκε.

ÑÏÌÐÅÑÔÏ ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ - ÐÁÑÉ ÓÅÍ ÆÅÑÌÅÍ (ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ 2013-2014)  ROBERTO   OLYMPIAKOS - PARIS SAINT GERMAIN (CHAMPIONS LEAGUE 2013-2014)

Εντός της ημέρας θα γίνει γνωστή η αποστολή της Εθνικής ομάδας της Ισπανίας για τα παιχνίδια με τη Λευκορωσία και τη Γερμανία (φιλικό) και όπως αποκαλύπτει η ιστοσελίδα ecodiario, μέσα στους «εκλεκτούς» θα είναι και ο Ρομπέρτο. Φυσιολογικό αυτό αν επαληθευτούν οι προβλέψεις των Ισπανών, καθώς ο πορτιέρο του Ολυμπιακού έχει κάνει καταπληκτικές εμφανίσεις και δικαιούται μια θέση στην Εθνική ομάδα της Ισπανίας.

Είναι ένας από τους παίκτες του Θρύλου που μένει σταθερός σε όλους τους αγώνες και για μακρά περίοδο. Σχεδόν ποτέ δεν βρίσκεται σε ντεφορμάρισμα και πάντα είναι ο παίκτης που υψώνει τείχος μπροστά από την εστία του είτε έχει αντίπαλο τη Γιουβέντους είτε οποιαδήποτε άλλη ομάδα.

Τεράστια η επιβράβευση του Ρομπέρτο αν ισχύσει το δημοσίευμα, με τον Βιθέντε ντελ Μπόσκε, εκτός από τον πορτιέρο της ομάδας του Ολυμπιακού, να καλεί και τον αντίπαλο του «γίγαντα» στο Champions League, Μοράτα της Γιουβέντους.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0