Ύμνοι για Μανωλά : «Καλύτερος του Βερμάελεν»

Ύμνοι για Μανωλά : «Καλύτερος του Βερμάελεν»

Στα ύψη έχουν εκτιναχθεί οι «μετοχές» του Κώστα Μανωλά στο διεθνές ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο μετά τις εκπληκτικές εμφανίσεις του 23χρονου διεθνούς αμυντικού τόσο στο Champions League, όσο και με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.

manolas

Μάλιστα, η ιστοσελίδα «hereisthecity» παρουσιάζει τον κεντρικό αμυντικό των πρωταθλητών  Ελλάδας ως επικρατέστερο αντικαταστάτη του Τόμας Βερμάελεν στην Άρσεναλ αφιερώνοντας εγκωμιαστικά σχόλια:

«Ρεπορτάζ αναφέρουν ότι οι κανονιέρηδες μπορεί να κοιτάζουν τον Έλληνα διεθνή Κώστα Μανωλά. Ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού, αντιπροσωπεύει μια νεότερη προοπτική για το μέλλον, αλλά σίγουρα είναι ένας παίκτης με ποιότητα, όπως απέδειξε με τις εμφανίσεις του στο Μουντιάλ, αυτό το καλοκαίρι.

Με το ύψος του, κάλλιστα θα ταίριαζε στις φυσικές απαιτήσεις της Premier League. Έκανε παραπάνω από τα διπλάσια τάκλιν από ότι ο Βερμάελεν την πρόσφατη σεζόν, λιγότερα φάουλ, τρία περισσότερα κοψίματα και μπορεί να γίνει καλύτερος αμυντικός από αυτόν των κανονιέρηδων, καθώς ωριμάζει».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0