Γράμμα του Σουάρες στους οπαδούς της Λίβερπουλ!

Γράμμα του Σουάρες στους οπαδούς της Λίβερπουλ!

Ως πραγματικός κύριος φεύγει από τη Λίβερπουλ ο Λουίς Σουάρες – Με γράμμα προς τους οπαδούς, ο ίδιος και η οικογένειά του αποθεώνουν τον σύλλογο και χαρακτηρίζουν μεγάλη τιμή ότι συνδέθηκαν μαζί του

B5F7720736B4C1DD44CF262BB7993B2F

Έχει επικριθεί επανειλημμένως. Η συμπεριφορά του στο γήπεδο και η αδυναμία να ελέγξει το… στόμα του (όπως έγινε πρόσφατα με τον Κιελίνι) τον έχουν κάνει δικαιολογημένα στόχο. 

Όπως και να ‘χει όμως, αυτό δεν αλλάζει ότι ο Λουίς Σουάρες φεύγει ως κύριος από τη Λίβερπουλ. Μετά την ολοκλήρωση λοιπόν της μεταγραφής του στην Μπαρτσελόνα (και παρόλο που υπήρξαν δημοσιεύματα που τον έκραξαν άσχημα για την απόφασή του) ο Ουρουγουανός και η οικογένειά του διάλεξαν το δικό τους τρόπο για ν’ αποχαιρετήσουν τους «κόκκινους». 

Με ένα γράμμα που απευθύνεται (μέσω του twitter) στους οπαδούς τους και δηλώνει ότι θα συμπεριλαμβάνονται για πάντα σε αυτούς. 


Αναλυτικά το γράμμα της οικογένειας Σουάρες

«Γεια σε όλους. Είναι περισσότερα από 3,5 χρόνια από τότε που πήγα στη Λίβερπουλ, ένα σύλλογο που πάντα θαύμαζα. Από τη μέρα που υπέγραψα, ο σκοπός και η επιθυμία μου, ο κύριος στόχος μου, ήταν να βοηθήσω τη Λίβερπουλ να εξελιχθεί και να γίνει ακόμα μεγαλύτερη απ’ όσο είναι τώρα. 

Μέσα στα χρόνια έζησα πολλές όμορφες στιγμές και άλλες που ήταν δύσκολες. Και στα καλά και στα κακά, όμως, πάντα ένιωθα να υποστηρίζομαι από υπέροχους φιλάθλους σε μια υπέροχη ομάδα. Πάντα θα νιώθουμε κοντά στην πόλη. Νιώθουμε περήφανοι για το γεγονός ότι η κόρη μας, που είναι τώρα σχεδόν τεσσάρων χρονών, μεγάλωσε στο Λίβερπουλ και για το ότι ο γιος μας γεννήθηκε εκεί. 

Η οικογένεια μου κι εγώ νιώθαμε πάντα σαν στο σπίτι μας και δεν θα το ξεχάσουμε ποτέ αυτό. Σε δύσκολες στιγμές είχα πάντα τη στήριξή σας κι αυτό είναι κάτι που θα κουβαλάω πάντα στην καρδιά μου. Το να έχω την ευκαιρία να παίξω, να απολαύσω, να γελάσω και να σκοράρω σε ένα γήπεδο τόσο μοναδικό και τόσο ξεχωριστό όσο το “Άνφιλντ”, με όλους εσάς τους υπέροχους φιλάθλους, είναι τιμή. 

Θα ήθελα επίσης να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου σε όλους τους συμπαίκτες μου, το επιτελείο της ομάδας στο Μέλγουντ και τους δυο προπονητές που έδειξαν τόση πίστη σε μένα σε κάθε περίσταση. 

Σήμερα ένα κεφάλαιο της ζωής μας φτάνει σε ένα τέλος που ποτέ δε θα ξεχάσουμε. Η υποστήριξή μας για τη Λίβερπουλ θα είναι για πάντα. Αφήνουμε πίσω μας δεκάδες φίλους και ξεχωριστούς ανθρώπους που θα είναι πάντα στις καρδιές μας. Σας ευχαριστούμε. Φεύγουμε ως οπαδοί της Λίβερπουλ. You ‘ll never walk alone… 

Η οικογένεια Σουάρες» 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0