Ένας παλιός… γνώριμος!!! Γκαλίτσιος: “Είναι κίλερ ο Φινμπόγκασον”

Ένας παλιός… γνώριμος!!! Γκαλίτσιος: “Είναι κίλερ ο Φινμπόγκασον”

Για τον Άλφρεντ Φινμπόγκασον μίλησε ο Γιώργος Γκαλίτσιος, ο οποίος ανέλυσε το παιχνίδι του Ισλανδού επιθετικού, ο οποίος είναι μετεγγραφικός στόχος του Ολυμπιακού.

galli

Ο άσος της Λόκερεν, Γιώργος Γκαλίτσιος, μίλησε στην εφημερίδα “ΦΩΣ” για τον Άλφρεντ Φινμπόγκασον, ο οποίος είναι μετεγγραφικός στόχος του Ολυμπιακού για την καλοκαιρινή περίοδο. Ο Έλληνας άσος αναφέρθηκε με πολύ καλά λόγια για τον παίκτη της Χέρενφεν και τα ποδοσφαιρικά του χαρίσματα.

Για το που του αρέσει να παίζει, απάντησε: “Μπροστά. Εγώ του μιλούσα, του έλεγα ‘πήγαινε πιάσε τον προπονητή και μίλα του, δες τι θέλει από εσένα’. Δυσανασχετούσε που δεν τον έβαζε στην θέση του, αλλά ποτέ δεν δημιούργησε πρόβλημα. Περίμενε, είχε υπομονή”.

Αναλύοντας το παιχνίδι του και την καλή του θέση, είπε: “Σε αυτή του σέντερ φορ. Ξέρεις τι γινόταν; Έπαιζε έξω δεξιά και έξω αριστερά. Δεν έχει την ταχύτητα που απαιτείται για τα ‘φτερά’, ούτε διακρίνεται για τις ντρίμπλες του για να μπορείς να πεις ότι μπορεί να παίξει άνετα στα δεξιά ή στα αριστερά. Δεν λέω ότι δεν είναι γρήγορος. Για σέντερ φορ έχει πολύ καλή ταχύτητα. Και επίσης καλά τελειώματα. Αυτό το έζησα από κοντά και σου το λέω. Από εκεί και πέρα, ο προπονητής αποφάσιζε που θα τον χρησιμοποιήσει”.

Επίσης, τόνισε: “Έχει το γκολ μέσα του, έχει πολύ καλά τελειώματα. Είναι ένας φιλόδοξος επιθετικός, ‘δολοφόνος’, ένας ‘κίλερ'”.

Για τα χαρίσματά του, είπε ακόμα: “Είναι κινητικός. Δεν περιμένει την μπάλα στα πόδια, όπως λες. Δεν κάθεται μέσα στην περιοχή, κάνει πολλές κινήσεις στο χώρο. Αν και δεν τον έχω δει σε ολόκληρο παιχνίδι με την Χέρενφεν, η αλήθεια είναι ότι βοηθάει τους επιθετικούς το ολλανδικό πρωτάθλημα για να κάνουν καλές κινήσεις”.

Για το καλό του πόδι, σχολίασε: “Είναι δεξιοπόδαρος. Αλλά έχω παρατηρήσει τόσο καιρό που τον βλέπω ότι έχει καλά τελειώματα και με το αριστερό. Είναι αυτό που σου έλεγα και πριν. Είναι δουλευταράς, τις αδυναμίες του κοιτάζει να τις βελτιώσει. Δεν χαλαρώνει ποτέ και αυτό επαναλαμβάνω δείχνει η μετέπειτα πορεία του, από τότε που έφυγε από τη Λόκερεν και πήγε στην Ολλανδία”.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0