Μπατίκα: «Μόνο με Ολυμπιακό συζητάμε!»

Ο Χοακίμ Μπατίκα, ατζέντης του Κοσταρικανού “ερυθρόλευκου” άσου Τζόελ Κάμπελ, μιλώντας ξανά σε ΜΜΕ της Κόστα Ρίκα αυτήν την φορά,τόνισε πως βρέθηκε στην Ελλάδα για εκείνον και πως παρά το ενδιαφέρον άλλων ομάδων επαφές γίνονται μόνο με τον Ολυμπιακό.

Οι Καλύτερες Αποδόσεις Του Στοιχήματος Είναι Εδώ!!!  Εγγραφείτε Τώρα Και Πάρτε Bonus Μέχρι Και 150 ευρώ!!!

 ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ - ÅÑÃÏÔÅËÇÓ   OLYMPIAKOS - ERGOTELIS (SUPERLEAGUE 2013-2014)

Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται πραγματικά για τον “παίκτη μου”. Βρέθηκα στην Ελλάδα πριν από λίγες ημέρες για αυτό ακριβώς το θέμα. Ξέρω πως η ομάδα του Πειραιά τον θέλει και πως ο ίδιος είναι και νιώθει πολύ καλά εκεί. Γνωρίζω επίσης για τις συζητήσεις που έχουμε ξεκινήσει αλλά δεν έχουμε κάτι τελικό ακόμα. Κάτι δηλαδή που να είναι δεδομένο ή μία οριστική συμφωνία.

Υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες, όμως δεν θέλουμε να πούμε κάτι περισσότερο. Ξέρουμε και για το ενδιαφέρον από Τουρκία, όμως δεν έχουμε μιλήσει με κανέναν άλλον για συνεργασία για τη νέα χρονιά! Μόνο με τον Ολυμπιακό συζητάμε για τον Τζόελ.

Ναι, έχω δεχθεί τηλέφωνα από άλλους συλλόγους για τον Τζόελ αλλά εμείς δεν μπαίνουμε σε τέτοια διαδικασία. Στο μυαλό του ο Τζόελ Κάμπελ αυτήν την στιγμή έχει τον Ολυμπιακό και το Μουντιάλ. Μέσα στο επόμενο διάστημα θα δούμε τι το τελικά θα γίνει με τον παίκτη».

Στην Πρώτη Γραμμή_Για Τον Ερυθρό Αστέρα!!!            Red Agent7 Και Στο Facebook…

Share and Enjoy !

0Shares
0 0