Αποβλήθηκαν για πάντα οι Πρινς Μπόατενγκ και Σουλεΐ Μουντάρι

Αποβλήθηκαν για πάντα οι Πρινς Μπόατενγκ και Σουλεΐ Μουντάρι

Οι Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ και Σουλεΐ Μουντάρι είναι οι καλύτεροι ποδοσφαιριστές της εθνικής Γκάνας και οι πρωταγωνιστές της πορείας μέχρι τα προημιτελικά στο παγκόσμιο κύπελλο του 2010.

suley

Όμως το επεισόδιο που δημιούργησαν μεταξύ τους, όταν στην προπόνηση ο ένας πιάστηκε στα χέρια με τον άλλον, τους οδηγεί σε επ’ αόριστον αποκλεισμό από τη εθνική ομάδα της χώρας τους.

Η επίσημη ανακοίνωση για τον Μουντάρι: «Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Γκάνας απέβαλε οριστικά τον Σουλεΐ Μουντάρι από τα «μαύρα αστέρια». Η ποινή ισχύει δια παντός. Η απόφαση ελήφθη μετά από απρόκλητη σωματική επίθεση του σε ένα μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της GFA και σε ένα μέλος του προπονητικού τιμ της Γκάνας, του κ. Μωυσής Αρμά την Τρίτη 24 Ιουνίου 2014 κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Διαπίστευση Μουντάρι για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014 έχει αποσυρθεί».

Η επίσημη ανακοίνωση για τον Μπόατενγκ: «Η Γκάνα Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (GFA) ενέκρινε την απόφαση του προπονητή Kιουές Άπια να αποβάλει επ ‘αόριστον τον Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ από την εθνική ομάδα.Η απόφαση τίθεται σε άμεση ισχύ. Η απόφαση ελήφθη μετά το χυδαίες λεκτικές προσβολές του Μπόατενγκ που απευθύνονταν σε προπονητή Κιούσι Άπια κατά τη διάρκεια της προπόνησης στο Μακέιο, αυτή την εβδομάδα. Ο παίκτης έδειξε πως δεν έχει καθόλου τύψεις για τις οποίες ενέργειες του. Η διαπίστευση του Μπόατενγκ για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014 έχει αποσυρθεί, με άμεση ισχύ».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0