Τρελαίνει την ποδοσφαιρική Ευρώπη ο Πιστολέρο (video)

mitroglou1

Έχει τρελάνει όλη την ποδοσφαιρική Ευρώπη φέτος ο Κώστας Μήτρογλου με τις εμφανίσεις του και τα γκολ που έχει πετύχει. Ενώ, κάθε αγωνιστική σπάει και ένα άλλο ρεκόρ. Το τελευταίο που πέτυχε, ήταν να γίνει ο πρώτος Έλληνας ποδοσφαιριστής που πετυχαίνει χατ τρικ σε παιχνίδι Champions League.

Ο Μήτρογλου έχει πετύχει συνολικά φέτος 17 γκολ σε Ελλάδα και Ευρώπη και είναι ο πρώτος σκόρερ στη Superleague με 14 τέρματα. Και όπως καταλαβαίνει κανείς η αξία του έχει ανέβει πολύ στο ποδοσφαιρικό Xρηματιστήριο, και αναμένετε να ανέβει και άλλο με μια ενδεχόμενη πρόκριση της Εθνικής στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Είναι χαρακτηριστικό το δημοσίευμα βελγικής ιστοσελίδας (wallfoot.be), σύμφωνα με το οποίο «το ποδόσφαιρο όσο ωραίο είναι, τόσο σκληρό μπορεί να γίνει. Παίκτες όπως ο Ρονάλντο, ο Ζλάταν, ο Ριμπερί, αλλά και ο Μόντριτς της Ρεάλ, ο Γιαρμολένκο της Ντιναμό Κιέβου, ο Μήτρογλου του Ολυμπιακού, ο Κίρικες και ο Σίγκουρτσον της Τότεναμ, είναι κάποιοι πολύ καλοί παίκτες που μπορεί να χάσουν ένα πολύ σπουδαίο τουρνουά για την καριέρα τους».