Τι έκαναν οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού το Σαββατοκύριακο (vid)

ΜΠΕΝΦΙΚΑ – ΜΠΕΛΕΝΕΝΣΕΣ 1-1

Η Μπενφίκα παραχώρησε εντός έδρας ισοπαλία 1-1 στην ουραγό Μπελενένσες. Το ματς κρίθηκε στο πρώτο μισάωρο, με τον Καρντόσο να ανοίγει το σκορ για τους γηπεδούχους στο 17′, αλλά τον Ντιακιτέ να φέρνει στο 30′ το ματς στα ίσα.

Η σύνθεση της Μπενφίκα: Αρτούρ, Μάξι Περέιρα, Λουιζάο, Γκαράι, Μπρούνο Κορτέζ, Φέισα, Μάτιτς (64′ Σουλεϊμάνι), Ένσο Πέρες, Μάρκοβιτς (46′ Γκαϊτάν), Λίμα (80′ Ροντρίγκο), Όσκαρ Καρντόσο.

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ – ΤΟΥΛΟΥΖ 2-0

Η Παρί Σεν Ζερμέν πήρε την εντός έδρας νίκη με 2-0 σε βάρος της Τουλούζ. Το πρώτο γκολ για την ομάδα από το Παρίσι σημείωσε ο Μαρκίνιος στο 41′, ενώ το 2-0 έκανε στο 79΄ ο Καβάνι με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Η σύνθεση της Παρί Σεν Ζερμέν: Σιρίγκου, Καμαρά, Μάξουελ, Φαν Ντερ Βιλ, Μαρκίνιος, Μενέζ (56’ Λαβέτσι), Τιάγκο Μότα, Βεράτι, Λούκας Μόουρα (79’ Ματουιντί), Ραμπιό, Ιμπραΐμοβιτς (69’ Καβάνι).

ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ – ΛΙΡΣ 2-0

Την εντός έδρας νίκη με 2-0 πανηγύρισε η Άντερλεχτ κόντρα στη Λιρς. Η ομάδα του Τζον φαν ντεν Μπρομ κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 65ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Ζιλέτ. Ενώ ο Ντένις Πράετ, ήταν αυτός που έκανε το 2-0 στο 84’ και κλείδωσε τη νίκη για την ομάδα του.

Η σύνθεση της Άντερλεχτ: Προτό, Ζιλέ, Κουγιατέ, Μπεμπά, Ν’Σακαλά, Τίλεμανς, Κλιέσταν, Πρατ, Μάσιμο Μπρούνο, Ατσεαμπόνγκ (86′ Μιλιβόγεβιτς), Ματίας Σουάρες (77′ Σιριάκ).

ΠΡΟΣΦΟΡΑ !!! ΠΑΡΕ 100 ΕΥΡΩ ΜΠΟΝΟΥΣ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ MYBET ΚΑΙ ΠΑΙΞΕ ΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ONLINE KAZINO! ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ