Τελειώνει του Παπασταθόπουλου στην Μπορούσια Ντόρτμουντ

1497_600_338

Το οριστικό “ΟΚ” της Βέρντερ Βρέμης απομένει για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του έλληνα αμυντικού στη φιναλίστ του Champions League.

Το βράδυ της Τετάρτης (22/5) το “Kicker” δημοσίευσε πως από φαβορί για την απόκτηση του Παπασταθόπουλου η Λεβερκούζεν έγινε αουτσάιντερ, καθώς στο παιχνίδι μπήκε δυναμικά η Ντόρτμουντ.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα Μπορούσια και Βέρντερ βρήκαν τη χρυσή τομή για την μετακίνηση του 24χρονου στο Βεστφάλεν και την Πέμπτη (23/5) έρχεται νέο δημοσίευμα στη Γερμανία, που αναφέρεται στο deal.

Η “Bild” υποστηρίζει πως η Μπορούσια τα βρήκε στο οικονομικό με τον Παπασταθόπουλο και πως πλέον απομένει το τελικό “ναι” της Βέρντερ, που είναι ικανοποιημένη με την πρόταση των 9-10 εκ. ευρώ.

Στο δημοσίευμα μάλιστα φιλοξενούνται και δηλώσεις του προέδρου της Λεβερκούζεν, που ουσιαστικά στέλνει τον πρώην παίκτη της ΑΕΚ στη Ντόρτμουντ.

“Είχαμε συμφωνήσει με τη Βέρντερ και τον ποδοσφαιριστή, αλλά μάθαμε ότι τώρα η Ντόρτμουντ έχει τον πρώτο λόγο”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βόλφγκανγκ Χόλτσχοϊζερ.

Αν το deal έχει αίσιο τέλος, τότε θα πρόκειται για μία μεγάλη προσωπική επιτυχία του Παπασταθόπουλου και μία από τις σημαντικότερες μεταγραφές έλληνα ποδοσφαιριστή στο εξωτερικό.