Σάντος: “Πιστεύω Στους Ποδοσφαιριστές Μου”

ÌÏÕÍÔÉÁË 2014 / ÂÑÁÆÉËÉÁ / ÐÑÏÊÑÉÌÁÔÉÊÁ / ÅËËÁÓ-ËÉ×ÔÅÍÓÔÁÉÍ / WORLD CUP 2014 / BRAZIL / PRELIMINARY / GREECE-LIECHTENSTEIN

 

Την πίστη του προς του ποδοσφαιριστές του ενόψει των αγώνων μπαράζ του Μουντιάλ με την Ρουμανία εξέφρασε με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΠΟ ο Φερνάντο Σάντος.

Ο Ομοσπονδιακός μας τεχνικός τόνισε πως η διαδικασία των μπαράζ κρύβει δυσκολίες και κάλεσε τον κόσμο που θα γεμίσει το γήπεδο να είναι υπομονετικός.

Αναλυτικά η δήλωση του Φερνάντο Σάντος στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΠΟ: “Για εμάς είναι σημαντικό να είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι ενόψει των δύο αγώνων που θα δώσουμε με την Ρουμανία και να τη διαβάσουμε καλά. Η διαδικασία των πλέι οφ κρύβει δυσκολίες, τις οποίες, βέβαια, θα έχουν και οι αντίπαλοί μας.

Εγώ πιστεύω στους ποδοσφαιριστές μου, που παίζουν με πάθος και δείχνουν ανταγωνιστικότητα σε τέτοιους αγώνες. Είμαι σίγουρος γι΄ αυτούς. Σημασία έχει να τους έχουμε όλους στη διάθεσή μας, υγιείς, και το μυαλό μας να είναι συγκεντρωμένο. Πιστεύω πολύ στην ομάδα μου.

Περιμένω από τον κόσμο μας, που θα γεμίσει το γήπεδο στον πρώτο αγώνα, να δείξει υπομονετικότητα, όπως έκανε σε όλα τα προηγούμενα παιχνίδια, από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό. Δεν θα δώσουμε έναν τελικό, μας περιμένουν δύο αγώνες“.

 

Πηγή: sport24.gr