Επίσημα στην Μπενφίκα ο Φέισα!

cab4c8044c3e25a4d7dc76264b8dd314_XL

 

Ολοκληρώθηκε το deal. Για τα επόμενα πέντε χρόνια ο Λιούμπομιρ Φέισα θα αγωνίζεται με την φανέλα της Μπενφίκα, όπως ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός (και οι «αετοί»). Μπήκε ρήτρα ύψους 35 εκατ. ευρώ!

Ολοκληρώθηκε η μετακίνηση του Λιούμπομιρ Φέισα στην Μπενφίκα, όπως ανακοίνωσε και επίσημα ο Ολυμπιακός.

Οι «ερυθρόλευκοι» γνωστοποίησαν την παραχώρηση του Σέρβου μέσου στους Πορτογάλους, οι οποίοι με την σειρά τους έκανα γνωστό πως ο διεθνής άσος υπέγραψε 5ετές συμβόλαιο, επιβεβαιώνοντας τα ρεπορτάζ που… μιλούσαν για πολυετή συμφωνία. Συν τοις άλλοις, αν κάποια ομάδα επιθυμήσει στο μέλλον να τον αποκτήσει, θα χρειαστεί να καταβάλλει 35 εκατ. ευρώ, αφού αυτό είναι το ποσό που ορίστηκε ως ρήτρα αποδέσμευσης.

Ο παίκτης είχε μεταβεί στην Λισαβόνα από την Πέμπτη, από τη στιγμή που οι δύο σύλλογοι τα είχαν βρει στο οικονομικό, για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις, κάτι που έγινε με επιτυχία.

Έτσι, αργά το βράδυ του Σαββάτου ήρθαν οι ανακοινώσεις και από τις δύο πλευρές, με την πειραιώτικη ΠΑΕ να ευχαριστεί τον Φέισα για την προσφορά του και να του εύχεται ό,τι καλύτερο στο μέλλον. Ο Ολυμπιακός υπολογίζεται πως θα βάλει στα ταμεία του περίπου 4.5 εκατ. ευρώ από την πώληση του Σέρβου, που έμεινε για δύο σεζόν στους νταμπλούχους.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή Λιούμπομιρ Φέισα στην Μπενφίκα. Όλη η οικογένεια του Ολυμπιακού εύχεται στον Λιούμπομιρ Φέισα υγεία και κάθε επιτυχία στα μελλοντικά του βήματα».

Πηγή: Sport-fm.gr