Επιμονή Ίντερ για Μήτρογλου

ÌÇÔÑÏÃËÏÕ  ÅËËÁÄÁ - ÑÏÕÌÁÍÉÁ MITROGLOU GREECE - ROMANIA

Μπορεί στον Ολυμπιακό να υποστηρίζουν ότι τουλάχιστον ως το καλοκαίρι οΚώστας Μήτρογλου θα φορά τα «ερυθρόλευκα», στην Ιταλία όμως αναφέρουν πως η Ίντερ είναι έτοιμη να τον κάνει… νερατζούρο από τον Ιανουάριο.

Ο Έλληνας σέντερ φορ έχει εξελιχθεί σε ορισμό του… killer καθώς σκοράρει ακατάπαυστα και με όλους τους τρόπους σε όλες τις διοργανώσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη. Η νέα μεγάλη εμφάνιση που πραγματοποίησε, αυτή τη φορά με την Εθνική κόντρα στη Ρουμανία, έχει κάνει τους ανθρώπους της Ίντερ να παραμιλάνε σύμφωνα με τον Τύπο της Ιταλίας και όλα δείχνουν πως ο χειμώνας θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον τόσο για τον «πιστολέρο», όσο και για τονΟλυμπιακό.

Στο λιμάνι μπορεί να σκέφτονται να καλέσουν για αναπροσαρμογή συμβολαίου, φυσικά και διαφοροποίηση της ρήτρας, τον Μήτρογλου, όμως το θέμα της ρήτρας είναι κι αυτό που τον έχει κάνει τόσο… θελκτικό για της ευρωπαϊκές ομάδες. Πέρα από το γεγονός ότι ο 25χρονος επιθετικός έχει γίνει… φονικό όπλο και τα βάζει από παντού, η ρήτρα ύψους 8 εκατ. ευρώ δεν είναι απαγορευτική για ομάδες του επιπέδου της Ίντερ. Σύμφωνα μάλιστα με τα δημοσιεύματα στην Ιταλία, οι «νερατζούρι» είναι έτοιμοι να προχωρήσουν κι άλλο το θέμα και σύντομα θα υπάρξουν περισσότερες εξελίξεις.

Πηγή:onsports.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0