Ενδιαφέρον (;) Μαρινάκη για Κρίσταλ Πάλας

marinakis (1)

 

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Independent», ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει επιδείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της Κρίσταλ Πάλας!

Ένας χρόνος περίπου έχει περάσει από το τελευταίο δημοσίευμα, ξανά από την Αγγλία, το οποίο είχε διαψευστεί καθώς υποστήριζε ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης ετοιμάζεται να «μπει» στηνPremier League και να αγοράσει ομάδα του Νησιού. Αυτή τη φορά το δημοσίευμα του «Independent» αναφέρει πως ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού έχει εκφράσει έντονο ενδιαφέρον για την Κρίσταλ Πάλας, σε περίπτωση που αυτή υποβιβαστεί!

«Πηγές κοντά στον Μαρινάκη αναφέρουν πως βλέπει την ευκαιρία να μπει στο αγγλικό ποδόσφαιρο, αναζητώντας μια νέα πρόκληση αφότου άλλαξε την τύχη του Ολυμπιακού, και η Πάλας είναι η ιδανική περίπτωση. Τον συμβουλεύει ο φίλος του και εκτελεστικός διευθυντής της Άρσεναλ, Ιβάν Γκαζίδης, ένας Νοτιοαφρικανός με ελληνική καταγωγή, και θα ήθελε μία συνεργασία μεταξύ του Ολυμπιακού κι ενός συλλόγου της Championship. Η UEFA απαγορεύει να έχει τον έλεγχο ομάδας της Premier League αν δεν χάσει τον έλεγχο του Ολυμπιακού», αναφέρει το δημοσίευμα, που κάνει λόγο και για τη συμφωνία του συλλόγου με τη UNICEF.

Πηγή:onsports.gr

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0