«Δυνατή» πρόταση από την Ίντερ για Μαζουακού

Έτοιμη να κάνει «δυνατή» πρόταση για την απόκτηση του Αρτούρ Μαζουακού είναι η Ίντερ, σύμφωνα με δημοσίευμα. Ίσως και σήμερα η επίσημη «κρούση». Τουλάχιστον 8 εκατ. ευρώ ζητάει ο Ολυμπιακός.

ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ -  ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ  (ÖÉËÉÊÏ)

Εξελίξεις, οι οποίες είναι αρκετά πιθανό να σημειωθούν ακόμη και εντός της ημέρας, αναμένονται με τον Μαζουακού. Η Ίντερ έχει πρόταση στα σκαριά για τον 21χρονο αριστερό μπακ και δεν αποκλείεται να την καταθέσει την Τετάρτη, σύμφωνα με την «Live Sport».

Εκτιμάται ότι θα είναι πολύ καλή η προσφορά που θα γίνει για τον πρώην αμυντικό της Βαλενσιέν, αλλά μένει να φανεί αν θα είναι στα επίπεδα που θέλει ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» δύσκολα θα μπουν το «ναι» σε ποσό μικρότερο από τα οκτώ εκατομμύρια ευρώ. Άλλωστε και όταν έγινε κίνηση από πλευράς Ρόμα, αυτά τα χρήματα ζήτησαν, σύμφωνα με τους Ιταλούς.

Ο Μαζουακού προέρχεται από γεμάτη σεζόν. Στην πρώτη του χρονιά στους Πειραιώτες έκανε 27 εμφανίσεις στην Super League, έξι στο Champions League, δύο στο Europa League και έξι στο Κύπελλο.

Ο Γάλλος γνωρίζει για το ενδιαφέρον των «νερατζούρι» και θέλει να παίξει στη Serie A. Φυσικά, αν πωληθεί θα αποκτηθεί και αριστερός μπακ από τον Ολυμπιακό

Share and Enjoy !

0Shares
0 0