Στο Τσάμπιονς Λιγκ και φέτος ο Ολυμπιακός!

Στο Τσάμπιονς Λιγκ και φέτος ο Ολυμπιακός!

Ακόμα και στο πιο ακραίο σενάριο, του να σταματήσει ο Κοντονής το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Ολυμπιακός θα μετέχει κανονικά στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση της περιόδου 2016 – 2017. Τα όνειρα των «συμμάχων» και τα σχέδια του κ. Κοντονή δεν πρόκειται να περάσουν.

 ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ - ÌÁÍÔÓÅÓÔÅÑ(ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ 2013-2014)   OLYMPIAKOS - MANCHESTER(CHAMPIONS LEAGUE 2013-2014)

Το κοινό μυστικό, αναβαθμίστηκε. Εγινε κοινή διαπίστωση. Και η κοινή διαπίστωση, έγινε αναμφίβολη βεβαιότητα. Ο υφυπουργός Αθλητισμού έχει συμπαραταχθεί πλήρως με την «συμμαχία των τριών», δηλαδή με τους διοικητικούς ηγέτες της ΑΕΚ κ. Μελισσανίδη, του Παναθηναϊκού κ. Αλαφούζο και του ΠΑΟΚ κ. Σαββίδη.

Οι σχεδιασμοί των «τριών», οι οποίοι με την προσθήκη του κ. Κοντονή έγιναν τέσσερις συμπίπτουν απολύτως και οι ενέργειες από δω και πέρα θα είναι κοινές, απολύτως εναρμονισμένες. Οποιες αποφάσεις σχετικά όχι απλά με το μέλλον, αλλά και με την ΥΠΑΡΞΗ του ελληνικού ποδοσφαίρου, θα λαμβάνονται κατόπιν συμφωνίας των τεσσάρων.

Και βεβαίως, βασικός άξονας των σχεδίων και των οραμάτων τους, δεν είναι άλλος από την κυριαρχία του Ολυμπιακού, της εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη. Πιστεύουν, αρχικά, ότι αν…

Διαβάστε όλο το κείμενο του Μανώλη Γαβαθιώτη ΕΔΩ!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0