Σταντάρ Λιέγης-Παναθηναϊκός (21:00)

Σταντάρ Λιέγης-Παναθηναϊκός (21:00)

Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στα ευρωπαϊκά γήπεδα, μετά την περσινή “περιπέτειά” του με την άδεια και θέλει να δείξει πως παραμένει δυνατός!

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÓÔÁÍÔÁÑ ËÉÅÃÇÓ-ÐÁÏ / EUROPA LEAGUE / STANDARD LIEGE-PANATHINAIKOS

Πρώτη στάση για φέτος το Βέλγιο. Εκεί που τον περιμένει η Σταντάρ Λιέγης. Μια Σταντάρ, με την οποία ο Παναθηναϊκός έχει… ανοιχτούς λογαριασμούς απ’ το 2010, όταν τότε του είχε φράξει το δρόμο στο Europa League, μετά τον θρίαμβο επί της Ρόμα.

Οι πράσινοι, όμως, δεν θα είναι μόνοι τους. Θα ‘χουν τη στήριξη περίπου 1.000 Ελλήνων που θα σπρώξουν την αγαπημένη τους ομάδα στο θετικό αποτέλεσμα.

Οι 11άδες :

Παναθηναϊκός: Κοτσόλης, Τριανταφυλλόπουλος, Κουτρουμπής, Σίλντενφελντ, Νάνο, Μέντες, Λαγός, Ζέκα, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Μπεργκ.

Ο Κοτσόλης θα ‘ναι κάτω απ’ την εστία, ο Τριανταφυλλόπουλος δεξιά στην άμυνα, ο Νάνο αριστερά και δίδυμο στόπερ οι Σίλντνφελντ και Κουτρουμπής. Κόφτης ο Μέντες, αριστερά ο Λαγός, δεξιά ο Ζέκα και ο Ατζαγκούν σε ρόλο «δεκαριού». Δίδυμο στην επίθεση θα είναι οι Μπεργκ και Πέτριτς.

Σταντάρ Λιέγης: Καβασίμα, Σταμ, Τεσέιρα, Αρσλάναγκιτς, Βαν Ντάμε, Σίμαν, Μαρκέ, Καρσελά, Μπιά, Ντε Καμάργκο, Εζεκιέλ

Υπενθυμίζεται πως ο επαναληπτικός θα γίνει την επόμενη Τρίτη στη Λεωφόρο. Και αυτά τα δύο παιχνίδια είναι ιδιαίτερα σημαντικά για τον Παναθηναϊκό, διότι σε πιθανή πρόκριση εξασφαλίζει και επίσημα την παρουσία του στην Ευρώπη τη νέα σεζόν κι απλώς θα χρειαστεί να παλέψει μετά για να συμμετάσχει στους ομίλους του Champions League.

Πηγή : http://www.sport-fm.gr/events/380

Share and Enjoy !

0Shares
0 0