Σαβιόλα: «Πιο δυνατή απ’ το πρώτο ματς η Άντερλεχτ»

Saviola

Μιλώντας στη NOVA, o Σαβιόλα εξέφρασε την πεποίθηση πως ο Ολυμπιακός κρατάει την τύχη στα χέρια του, αλλά τόνισε πως το παιχνίδι απέναντι στην βελγική ομάδα δεν θα είναι καθόλου εύκολο.

«Πιστεύω πως δεν θα είναι ένα καθόλου εύκολο παιχνίδι. Η Άντερλεχτ ήταν πολύ πιο δυνατή στα τελευταία 2 ματς. Και με Παρί και με Μπενφίκα έδειξε καλό πρόσωπο. Ειδικά η Μπενφίκα δυσκολεύτηκε πολύ μαζί της. Σίγουρα θα θέλει να κλείσει την πορεία της στον όμιλο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Θα προσπαθήσει να μας δυσκολέψει. Εμείς θα πρέπει να παίξουμε καλά. Να δείξουμε αυτοπεποίθηση. Τα πράγματα είναι στα χέρια μας. Κρατάμε την τύχη μας στα χέρια μας».

Στη συνέχεια, υποστήριξε πως η Άντρλεχτ, σε σύγκριση με το ματς των δύο ομάδων στις Βρυξέλλες, βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση: «Έχει αλλάξει η Άντερλεχτ. Είναι πολύ πιο δυνατή τώρα. Και τότε βέβαια μας είχε δυσκολέψει πολύ. Είχε πολλές ευκαιρίες για να βάλει γκολ. Θα κοιτάξει να μας δυσκολέψει και τώρα. Εμείς θα πρέπει να αποδείξουμε το πόσο καλή ομάδα είμαστε. Πάντα η ομάδα ανταποκρίνεται όταν παίζουμε καλά. Έχουμε σημαντικές απουσίες. Θα πρέπει να αντικατασταθούν καλά τα κενά που έχουμε και να δείξουμε την ποιότητά μας. Όλα θα κριθούν για εμάς στο τελευταίο ματς. Όμως έως τώρα έχουμε κάνει πολύ καλή πορεία. Και την Μπενφίκα και την Παρί τις κοιτάξαμε στα μάτια. Τις παίξαμε στα ίσα. Βρεθήκαμε πολύ κοντά στη νίκη στον εκτός έδρας αγώνα με την Μπενφίκα».

Όσο για την ομάδα και τον κόσμο, τόνισε: «Οι φίλαθλοί μας πρέπει να είναι πολύ περήφανοι γιατί πηγαίνουμε πολύ καλά σε όλες τις διοργανώσεις. Ενωμένοι θα προσπαθήσουμε για τη νίκη και την πρόκριση. Είμαστε ικανοποιημένοι γιατί χάσαμε μόνο 2 ματς από την Παρί, που είναι πολύ δυνατή ομάδα. Θα πάμε για τη νίκη για να κάνουμε ευτυχισμένο τον κόσμο μας και να ευχαριστήσουμε και τους εαυτούς μας και την ομάδα. Χρειαζόμαστε την στήριξη όλων των φιλάθλων μας».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0