«Περήφανοι για την πρόκριση»

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÁÍÔÅÑËÅ×Ô / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - ANDERLECHT

Την περηφάνια των παικτών του Ολυμπιακού για την πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ εκδήλωσε ο Ανδρέας Σάμαρης μετά τη νίκη επί της Αντερλεχτ.

Αναλυτικά: «Θα ήθελα να σημειώσω ότι είναι η πρώτη φορά για τον πρόεδρό μας και για την ομάδα μας τα τελευταία τρία χρόνια, που έχει αναλάβει, που περνάμε στην επόμενη φάση. Είναι κάτι για το οποίο είμαστε περήφανοι στη φετινή ομάδα. Θεωρώ πως κάναμε μία πολύ μεγάλη προσπάθεια σήμερα.

Ήμασταν σαφώς ανώτεροι. Το δείχνουν νομίζω και οι αριθμοί αυτή τη φορά. Δίκαια περάσαμε στην επόμενη φάση, κάτι το οποίο έδωσε πολύ χαρά στον κόσμο μας και είναι ιστορικό επίτευγμα σίγουρα για την ομάδα μας.

Την αφιερώνω στον κόσμο και στον πρόεδρό μας, όπως είπα και πριν, επειδή είναι η πρώτη φορά που περνάει η ομάδα στη διοργάνωση με τον κ. Μαρινάκη στη διοίκηση της ομάδας. Η αφιέρωση είναι, φυσικά, και για τον κόσμο που ήρθε και έδωσε πολύ δυνατό “παρών” σήμερα και μας “έσπρωξε”, έτσι ώστε να ξεπεράσουμε κάποιες δυσκολίες που είχαμε στο παιχνίδι και να πάρουμε τη νίκη».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0