Μίτσελ: “Υπερβολή και σκληρή τιμωρία το σκορ”

Ο Μίτσελ τόνισε στην συνέντευξη Τύπου ότι νοιώθει άσχημα για την ήττα αλλά χαρακτήρισε την εμφάνιση του Ολυμπιακού ως ένα ακόμα θετικό βήμα στην Ευρώπη.1091013

 Ο Ισπανός τεχνικός είπε:

“Αυτό που είναι άσχημο είναι το αποτέλεσμα γιατί είχαμε πολλές προσδοκίες. Το αποτέλεσμα είναι υπερβολικό και μία σκληρή τιμωρία για τους παίκτες μου που έκαναν μεγάλη προσπάθεια. Δεν είχαμε επιτυχία σε καμία από τις δύο περιοχές και αυτό το πληρώσαμε ακριβά. Αν κάποιος ακούσει το αποτέλεσμα χωρίς να έχει δει το παιχνίδι, θα έχει λάθος άποψη, γιατί ο καλύτερος παίκτης του αντιπάλου μας ήταν ο Ντε Χέα.

Κάναμε λάθη στην αρχή του παιχνιδιού αλλά αυτό δεν οφείλεται σε φόβο. Στο παιχνίδι μπήκαμε αποφασισμένοι να παίξουμε δυνατά, σε όλες τις περιοχές καλά, αλλά ενώ είχαμε τρεξίματα δεν είχαμε επιτυχία στην τελική προσπάθεια. Οι ποδοσφαιριστές τα έδωσαν όλα, όμως μερικές φορές στο ποδόσφαιρο αυτό δεν είναι αρκετό.

Νιώθω άσχημα για την ήττα, γιατί όταν είδα τα πρόσωπα των παικτών μετά από τόση προσπάθεια ήταν επώδυνο. Σήμερα ήταν ένα ακόμα θετικό βήμα με μία καλή πορεία στην Ευρώπη με όλη την προσπάθεια που έχουμε κάνει, αλλά δεν μπορούμε να μιλάμε για θετικά μετά από έναν αποκλεισμό.

Ίσως άλλαζα την αστοχία που είχαμε στην τελική προσπάθεια και κάποια λάθη που κάναμε στην άμυνα. Σε καμία περίπτωση δεν θα αποφύγω την ευθύνη, γιατί σήμερα οι ποδοσφαιριστές τα έδωσαν όλα.

Κάναμε αυτό που είχα σχεδιάσει και το κάναμε με μία σχετική επιτυχία. Είχαμε ευκαιρίες για γκολ, είχαμε κατοχή της μπάλας, είχαμε βάθος, αλλά δεν είχαμε τύχη και κάναμε εύκολα λάθη”.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0