Τέλη του μήνα τα μαγικά χαρτάκια για Μάντσεστερ!

Μέσα Φεβρουαρίου τα μαγικά χαρτάκια για το Ολυμπιακός – Μάντσεστερ!

Ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός σχετικά με τον μεγάλο αγώνα απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η αναμέτρηση απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον πρώτο παιχνίδι στη φάση των 16 του UEFA Champions League πλησιάζει και όπως είναι αναμενόμενο ο κόσμος αναμένεται να κατακλύσει το γήπεδο!

Ο πρώτος αγώνας έχει οριστεί για τις 25 Φεβρουαρίου (21:45) στο «Γ. Καραϊσκάκης» με τη ρεβάνς να γίνεται στις 19 Μαρτίου (21:45) στο Όλντ Τράφορντ.

Για καλύτερη εξυπηρέτηση του κόσμου του Ολυμπιακού αναφορικά με τα εισιτήρια και τον τρόπο παραλαβής τους στο πρώτο παιχνίδι η ΠΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει τα εξής:

Η διάθεση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει τέσσερις περίπου βδομάδες πριν από την ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα, ενώ η ανακοίνωση που θα αναφέρει όλες τις λεπτομέρειες για τον τρόπο παραλαβής αλλά και τις τιμές θα βγει νωρίτερα.

Υπενθυμίζεται ότι πάντα η διάθεση των εισιτηρίων γίνεται με δύο τρόπους. Ο ένας είναι από τα εκδοτήρια του σταδίου «Γ. Καραϊσκάκης» που βρίσκονται έξω από τις Θύρες 17 & 25 που θα είναι ανοιχτά καθημερινά από τις 10:00 έως τις 18:00 έως την εξάντληση των εισιτηρίων.

Εισιτήρια θα διατεθούν ακόμα μέσω Internet (www.olympiacos.org) με την παραλαβή των εισιτηρίων να πραγματοποιείται ή με την λειτουργία [email protected] (παραλαβή των εισιτηρίων στο email) ή από τα εκδοτήρια του σταδίου “Γ. Καραϊσκάκης”, με την επίδειξη Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας, της «κάρτας φιλάθλου Ολυμπιακού» και του επιβεβαιωτικού email συναλλαγής, στις ώρες λειτουργίας των εκδοτηρίων (Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00-18:00).

Manchester-United-Logo-Full-HD-Wallpaper

Πηγή : http://www.olympiacos.org/

Share and Enjoy !

0Shares
0 0